Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mafija, politika i krvna osveta

Što stoji iza pozadine likvidacije na Zrću: Trag smrti crnogorskih klanova i na ulicama hrvatskih gradova

06.09.2022.
u 08:58

Pozadina likvidacije na Zrću je zapravo jedna krvava priča u kojoj je do sada diljem Europe živote izgubilo više od 40 osoba, među kojima je bilo i barem šest nevinih građana koji su se u krivo vrijeme našli na krivom mjestu.

Komentara 5

Avatar HrvatskiZmaj
HrvatskiZmaj
13:22 06.09.2022.

Sve od tamo treba ignorirati. Uključujući i medije u njihovom vlasništvu. Ili u najmanju ruku, pljucati po njima svakodnevno. Pogotovo kad našu javnost hrane sr**** od tamo. I nikako, nikad, ni kunu dati za "sadržaj"!!!

Avatar spin
spin
13:57 06.09.2022.

To su HDZ-ovi koalicijski, kriminalni i ini partneri, pa su im još davnih dana osigurali hrvatske putovnice, domovnice i sve što uz to ide. Dok se još ratovalo u Baranju su odlazili naši kriminalci na dogovor sa srpskim. Ne treba biti previše pametan pa zaključiti kako je sve bilo pod budnim okom HDZ udbomafijaša.

DU
Deleted user
09:35 06.09.2022.

Kako su samo kao takvi uopće ušli u našu zemlju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?