Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON RASPRAVE U SABORU

Tomislavu Sauchi pozlilo pa je primio infuziju

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
04.05.2017.
u 20:14

Odluku nije donio po ničijim pritiscima. Napravio je ono što je ispravno - kazala je Ivana Saucha

Nakon saborske rasprave o povjerenju ministru Zdravku Mariću, bivši SDP-ovac Tomislavu Sauchi je pozlilo zbog čega je dobio infuziju.

- Nije u bolnici. Primio je samo infuziju. U zatvoru je izgubio 11 kilograma - rekla je za 24 sata Ivana Saucha, njegova supruga.

Saucha je danas bio na meti kritika bivših kolega nakon što je odlučio biti protiv SDP-ovog zahtjeva za ukidanje povjerenja ministru financija Zdravku Mariću.

- Odluku nije donio po ničijim pritiscima. Napravio je ono što je ispravno - kazala je Ivana Saucha i dodala kako je napravio 'nešto što je ispravno za ovu zemlju'.

- A to što nam rade je brutalno silovanje već par mjeseci - zaključila je Saucha.

Komentara 19

EL
elkomadante11
20:52 04.05.2017.

treba pratiti kako ce njegov sudski postupak okoncati...

ST
Stipan
21:00 04.05.2017.

Baš mi je jadničeka žao!

ST
stefj
20:51 04.05.2017.

Možda je Saucha glasao radi svoje egzistencije, ipak je ovo njemu zadnji mandat i zadnje mjesto gdje prima solidnu plaću... No isto tako, pola SDP-a, ona pametnija polovica, zna da SDP-u sada ne odgovaraju izbori. To je ona polovica koja je ipak bila umjerenija u napadima na Marića i nije se ipak spustila na Mostovu razinu... Možda je ta razumnija polovica zamolila Sauchu da spasi SDP. Ionako je politički gotov, tako da mu ovo ne škodi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije