Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorio i milanoviću

Mostovac Panenić: 'Karamarko premijer? Jedino ako će izaći iz HDZ-a'

Tomislav Panenić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
15.12.2015.
u 21:54

Ne vidim drugačije kako bi mogao biti nestranačka osoba, rekao je Panenić

– Pozivamo Hrvatsku raste da nam se priključi i bude mostobran kako se kriminalne radnje koje spominje Zoran Milanović ne bi ponavljale – rekao je Tomislav Panenić iz Mosta u Dnevniku HTV-a reagirajući na današnje izjave šefa SDP-a Zorana Milanovića.

– Zašto se oni ne bi sada priključili i bili uz nas koji garantiramo da se to neće ponavljati, a oni bi bili dodatni garant? Ako Milanović misli da Most nije jedinstven, možemo ga pozvati da obavi pojedinačne razgovore sa svakim od nas. Mi smo ponosni baš na to što smo Most nezavisnih pojedinaca, prema tome nemamo problema s tim da razgovara sa svakim pojedinačno. Most je jedinstven i ostajemo kod zajedničke odluke. Da smo htjeli fotelje, bilo bi nam najlakše ići upravo s koalicijom Hrvatska raste, gospodin Podolnjak bi prihvatio da bude predsjednik Sabora, mi bismo se dogovorili za fotelje u Vladi i time bi naše muke davno bile riješene. No mi smo krenuli težim putem, a to je da kristalno jasno naznačimo koje su to reforme koje tražimo – rekao je Panenić.

Panenić je u razgovoru za RTL rekao da Karamarko može biti premijer "jedino ako će izaći iz HDZ-a".

– Ne vidim drugačije kako bi mogao biti nestranačka osoba. Mislim da smo već jasno rekli da mandatar ne može biti niti Milanović, niti Karamarko – rekao je Panenić.

Milanović je danas na presici također rekao da u Domoljubnoj koaliciji ima rasista i fašista.

– Svi oni koji imaju takvu povijest nama su neprihvatljivi. Kad se potegne pitanja tih kandidata, mi ćemo ih razmotriti i donijeti odluku – rekao je Panenić.

>> Petrov ne isključuje mogućnost da preuzme ulogu mandatara. Prgomet: HRID još nije odlučio koga će podržati

Komentara 71

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
21:13 15.12.2015.

Rasveselilo mi dan kad sam danas gledao kako su novinarke-namještenice (u narodu više poznate kao "sjevernokorejke") u čudu pred Mostom protestirale da kako neće sa SDP-om, zašto se ne da šansa Milanoviću, toliko plača i grča... Nemi skojevski grč.

DU
Deleted user
21:02 15.12.2015.

Neka hrvatska raste bude mostobran protiv svega sto im ne odgovara.....ali iz oporbe, Hrvatski gradjani su svoje rekli na izborima....zato i kao zadnja vlast nakon sto smo vidjeli njihove rezultate...ni ne mogu nastaviti vladati.....a bahatost i foteljasenje zbog kojeg susu i imali ovakve rezultate ne mogu se ni dogovoriti sa Mostom....

Avatar imotska115
imotska115
21:07 15.12.2015.

Pustite vi mjih da oni sami polako odu jedan po jedan, i uopce nemojte im dati medijske odgovore, to njih vise boli kad se nekog izolira, a trofazne se mora izolirat jer su uvik pod visokim naponom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije