Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podcast Inkubator

Tomislav Karamarko prekinuo medijsku šutnju: Nisam ušao u rat sa Srbima u Hrvatskoj

Karamarko
Foto: screenshot/youtube
1/3
23.06.2018.
u 15:03

O stranci Živi zid rekao je kako je riječ o stranci koja je nastala iz protesta te da ne vidi blistavu budućnost za nju.

Nakon dvije godine bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko pojavio se u 152. izdanju najvećeg domaćeg videocast projekta, Podcast Inkubatora.

Rekao je da ne postoji afera Soboli, odnosno, da ništa ilegalno nije pronađeno u poslovanju te tvrtke koju je napustio 2005. godine. 

Istaknuo je i da nije ušao u nikakav rat sa Srbima u Hrvatskoj te da oni, kao i svi, trebaju imati sva zajamčena prava po zakonu. 

"Mislim da je ovdje riječ o napadu na nešto drugo, a riječ je o trgovanju glasovima koje manjinci imaju u Saboru. Svaki put se dogodi da gospodin Milorad Pupovac odlučuje tko će biti premijer i tko će imati većinu, i tako dalje...Jedan čovjek je monopolizirao ulogu onog tko odlučuje."

O stranci Živi zid rekao je kako je riječ o stranci koja je nastala iz protesta te da ne vidi blistavu budućnost za nju. 

Na pitanje, kako to da Udba nije ubila Ivana Pernara, Karamarko se samo nasmijao. 

Što je još rekao o aktualnim političkim zbivanjima i vladajućima i oporbi, poslušajte u video snimci...

 

 

 

Komentara 46

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
15:26 23.06.2018.

Karamarko je pobjedio levicu i postavio je na pravo mjesto, bez njega bi jos vladali Josipovic i Milanovic. Nek se fino odmori i uziva, Njegovo vrijeme tek dolazi

DU
Deleted user
17:37 23.06.2018.

Tupa bol levičara. Takav kakav je pobijedio ih je pet-šest puta. Stipanov čovik ih dobro išiba po tabanima.

ST
stric8
15:50 23.06.2018.

...opančari zalijepili po komentar na članak o Karamarku .... znači dok se Karamarko ukaže ušljivci skriče ... a je ih ispripada....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije