Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Tomašić: Mislim da će morati doći do prijevremenih izbora

ruža tomašić
Arhiva VL
15.12.2009.
u 13:24

Predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević kazala je da stranka ne stoji ni iza jednog od 12 predsjedničkih kandidata te je preporučila članstvu neka svatko glasuje prema svojoj savjesti.

VINKOVCI - Zar nije apsurdno da Haaški sud brani hrvatske generale od hrvatske Vlade i države za koju su se borili? Vidimo da se dužnosnici povlače iz vlasti jer sve je ukradeno i više se nema što ukrasti. Mislim da će morati doći do prijevremenih izbora - rekla je u Vinkovcima Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević.

Dodala je da stranka ne stoji ni iza jednog od 12 predsjedničkih kandidata te je preporučila članstvu neka svatko glasuje prema svojoj savjesti, a ona će svoj glas dati Josipu Jurčeviću “jer jedini nema putra na glavi”. Zadovoljna je rastom članstva nove stranke koju čini 75 posto bivših članova HSP-a, ali dosta mladih i obrazovanih ljudi.

- Za godinu će dana u stranci 80 posto članstva činiti mladi ljudi do 40 godina - rekla je Ruža Tomašić i dodala da je u Vinkovce došla jer “ljudima želi reći da je HSP dr. Ante Starčević stranka 21. stoljeća”.

Komentara 15

ZL
zlatka
18:44 15.12.2009.

Istina, Jurčević će častan čovjek ali nema šanse, ali i Miroslav je častan čovjek, bez mrlje i ima šanse jer ga podržavaju vrhunski hrvatski intelektualci, dio akademika i iseljena Hrvatska, zašto Ružo ne bi HSP-ovci glasali za onog koji ćeće jedini moći očistiti politiku od zločinačke udbaške organizacije

RH
ruza hrvatska
20:17 15.12.2009.

Jurčević nije bio partijac, Miroslav jest. Nije Jurčević zaposlio Sašu Perkovića ni služio Josipu Perkoviću. Nije Jurčević gurao Josipa Perkovića do čina brigadira ili brigadnog generala. Nije Jurčević u Mostaru držao Lučiće, Bandiće, Musiće. Nisu Jurčeviću Lučići \'servisirali\' na Braču.... Ako ovo i stotine sličnih stvari znate, bolje da šutite o Miri. Ako ne znate, informirajte se.

SK
Skipper
14:19 15.12.2009.

Tomašićka misli? Ma dajte molim Vas....a čim se u komentarima pojave ovakvi udvornički tekstovi više manje svima ostalima je sve jasno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije