Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet piše

Todorić pita Plenkovića s kim su razgovarali članovi Vlade

Todorićev blog
Foto: Screenshot/Ivica Todorić blog
09.10.2017.
u 15:27

Koje osobe iz Vlade su vodile te razgovore i tko im je iz Agrokora bio sugovornik, pitao se Todorić

Uoči objave revizorskog izvješća Ivica Todorić je napisao novu objavu na blogi i ponovno prozvao premijera Plenkovića.

Tekst prenosimo u cijelosti:

Uvaženi gospodine predsjedniče Vlade molim Vas, a shodno vašoj jučerašnjoj izjavi, za kratko pojašnjenje. Po čijem nalogu i s kim su vladini dužnosnici o Agrokoru razgovarali od siječnja kako navodite u izjavi? Koje osobe iz Vlade su vodile te razgovore i tko im je iz Agrokora bio sugovornik? S obzirom na činjenicu da ste dali izjavu da razgovori s ljudima iz Agrokora traju od siječnja, potpuno ste razobličili plan koji je rezultirao neustavnim Lex Agrokorom, a za kojeg ste, očito, znali. Istina je da sam se s Vašom potpredsjednicom Martinom Dalić sastao tek 11. veljače! Molim Vas da hrvatskoj javnosti odgovorite na ova pitanja koja su od iznimne važnosti jer prikazuju stvarnu namjeru svih koji su sudjelovali u otimanju privatnog vlasništva.

Komentara 2

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
16:50 09.10.2017.

Plenković je u siječnju razgovarao s prodavačicom Jadrankom iz dućana u Smičiklasovoj dok je kupovao kekse za svog najboljeg frenda Milorada, i ona mu je sve objasnila o stanju u Agrokoru.

DU
Deleted user
16:00 09.10.2017.

Podrška poštenom Iveku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije