Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi blog

Todorić: Premijer pokušava umanjiti kriminal u Agrokoru

Ivica Todorić
Krunoslav Petrić/Pixsell
28.10.2017.
u 17:10

'Zanima me koji bi kreditor, kojeg ste prevarili ovakvim namještenim pljačkaškim uvjetima skrojenima za Knighthead, Madison Pacific, Alix partners i druge sudionike kriminalne organizacije, nakon ovoga bio spreman dati i jedan euro novog kredita', napisao je Todorić na blogu

Ivica Todorić danas se na svom blogu osvrnuo na izjavu premijera Andreja Plenkovića rekavši kako on želi umanjiti kriminalne aktivnosti njegovih poslušnika u Agrokoru. 

"Premijer Plenković ponovno u najnovijoj izjavi pokušava umanjiti očigledne kriminalne aktivnosti njegovih poslušnika u Agrokoru. Izjavio je da je najvažnije da je vraćeno povjerenje kreditora - onih koji su sudjelovali u roll up-u . Da, zato jer im je po vašem nalogu Ramljak sramotnim roll up-om već pola uloženog vratio, a pritom je počinjeno neviđeno pogodovanje odabranima koji su milijarde iznijeli iz Hrvatske. To je stvarna slika povjerenja o kojem priča premijer. Zanima me koji bi kreditor, kojeg ste prevarili ovakvim namještenim pljačkaškim uvjetima skrojenima za Knighthead, Madison Pacific, Alix partners i druge sudionike kriminalne organizacije, nakon ovoga bio spreman dati i jedan euro novog kredita.

Ivica Todorić
1/6

Vi niste vratili likvidnost, vi sustavno uništavate vrijednosti stvarane kroz desetljeća i ugrožavate desetke tisuća radnih mjesta. Sve što radite i sve što branite u Agrokoru je protuzakonito i duboko neustavno. To su činjenice gospodine Plenkoviću, sve ostalo o čemu govorite je čista demagogija koja nema veze sa stvarnošću", stoji na Todorićevom blogu.

Komentara 9

Avatar indigo25
indigo25
17:43 28.10.2017.

Novinari nemojte tako izlizati ovu temu o ovome če te morati pisati još najmanje 3 godine. Tj. do novih izbora.

DH
dalibor.hren
17:15 28.10.2017.

Zar nitko ne može locirati mjesto s kojeg se Todorić javlja!

BU
budan77
21:05 28.10.2017.

TODORIĆU...dodji, JAVI SEEEE. Gdje su ti tvoji domoljubni dani, sva sreca da si toliko radio i prodao Hrvatsko! Da si upola domoljub i fer vec bi bio tu u Hr i sve ovo sto pises iznio pred sudom u svoju obranu a ti se bas suprotno, bojis hrvatskih institucija. Valjda zato sto znas kako funkcioniraju i sam si bio dio njih, zapravo si nista drugo nego kao i svako drugo smeće koje je opljackalo hrvatsku pod izlikom da je domoljub pa pobjeglo. Dodji sada Ivo nas, dodji...donesi i nove čiznice svojoj kcerkici da nebude bosa, neka ima nove za snjeznu kraljicu na sljemenu. Neka nebudu jeftine, valjda imas jos para...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije