Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi blog iz Londona

Todorić podnio kaznenu prijavu protiv Dalić i Ramljaka zbog zločinačkog udruživanja

Foto: Reuters
08.04.2018.
u 17:29

Uz Dalić i Ramljaka prijavljen je i Thomas Wagner, suosnivač i supredsjedatelj uprave Knighthead Capital Managementa

Najnovijim prioćenjem na svojoj internet stranici ponovno se iz Londona oglasio odbjegli vlasnik Agrokora Ivica Todorić.

Javnost je u novom blogu obaviještena da je Todorić u petak, 6. travnja ove godine, podnio kaznenu prijavu zbog kaznenih djela zločinačkog udruženja, opisanog i kažnjivog po čl. 328 st. 1 KZ-a i dr.

Prijava je podnesena protiv potpredsjednice Vlade Martine Dalić, izvanrednog povjerenika Vlade u izvanrednoj upravi koncerna Agrokor Ante Ramljaka te protiv Thomasa Wagnera, suosnivača i supredsjedatelja Uprave Knighthead Capital Management.

Prije toga Todorić je na svojojs tranici objavio tekstove u kojima obrazlaže nagodbu Agrokorovih dionika u kojoj nitko ne gubi ništa, a industrija ostaje i razvije, kao i blog u kojm razglaba o tome što bi se dogodilo da Ustavni sud ukine Lex Agrokor.

Komentara 24

PU
Pukovnik
17:33 08.04.2018.

On najbolje zna procijeniti što je zločinačka organizacija.

DO
doktorica
18:26 08.04.2018.

onaj tko ga je pustio preko granice,taj vjerojatno ima putra na glavi

Avatar dobry
dobry
19:43 08.04.2018.

Imena suučesnika u najvećoj pljački u povijesti Hrvatske (više od 58 MILIJARDI tijekom 27 godina). Svi znamo da to nisi mogao bez suglasnosti vladajućih struktura toga doba. Onda trkeljaj i "blogiraj" što god hoćeš...I tko ti je dopustio da neometano napustiš Hrvatsku nakon što je afera s Agrokorom izašla na svjetlost dana, zahvaljujući MOST-u??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije