Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI BLOG

Todorić: Podnosim kaznenu prijavu protiv Andreja Plenkovića

Ivica Todorić
Goran Stanzl/Pixsell
17.05.2018.
u 22:38

U svom novom blogu nije se samo banalno obrušio na premijera Plenkovića, već je javno izjavio kako će ga kazneno prijaviti.

Nevjerojatnom brzinom se javio Ivica Todorić iz Londona nakon što je Martina Dalić podnijela neopozivu ostavku i već tada uperio prstom u predsjednika Vlade Andreja Plenkovića. U svom novom blogu nije se samo banalno obrušio na premijera Plenkovića, već je javno izjavio kako će ga kazneno prijaviti.

Blog Ivice Todorića prenosimo u cjelosti: 

Zbog evidentnih dokaza o postojanju tajnog plana koji su objavljeni kroz obradu desetaka mailova koji ukazuju na teška kaznena djela, dopunit ću i podnijeti kaznenu prijavu protiv Andreja Plenkovića i drugih pripadnika zločinačke organizacije. Kaznenu prijavu podnijet ću nadležnim institucijama pravne države ovih dana.


 

Komentara 28

CR
crocro
23:10 17.05.2018.

Je li to onaj isti gospodin koji je izjavio da on nije otišao živjeti u Englesku, da će se on svakako vratiti u Hrvatsku, a povukao je sve kočnice samo kako ne bi došao u Hrvatsku. U Hrvatskoj ima odgovoriti na brojna pitanja a on se sada usuđuje najaviti tužbu protiv premijera. Gdje mu je autoritet i hrabrost da dođe u svoju Hrvatsku i da se brani činjenicama i da protiv osoba koje želi tužiti podastre činjenice. Zašto ne dođe u Hrvatsku i u policiji podnese kaznene prijave. On prijave podnosi iz Engleske, on bi htio da njegovi tuženici dođu odgovarati na engleske sudove. Ako je toliko u pravu gosp. Todorić, čega se boji u Hrvatskoj i stalno lažno obećava da će se vratiti a sve više izbjegava pojaviti se pred pravosudnim tijelima svoje zemlje. Više bi mu se moglo vjerovati da je od prvoga dana ostao dosljedan i ostao u Hrvatskoj a ne da zbivanja u Agrokoru prati s pristojne daljine i dijeli lekcije i optužbe drugima. A on nevin ne želi u Hrvatsku.

RI
rimac444
23:54 17.05.2018.

kriminalac koji je ostavio dug od 55 milijardi i 6 kuna na računu podnosi prijavu protiv čovjeka koji je spasio tragediju ogromnih razmjera . Kriminalac je jak jer mu je UDBA pomogla pobjeći, a komunjare i slična bagra mu saveznici .

MU
Muncimir
22:54 17.05.2018.

I ta vicfigura je bila strah i trepet u Hrvatskoj? Priča oko Agrokora pokazala je da Todorić nije intelektualno bio sposoban stvoriti tako nešto. Sad treba naći prave odgovorne, ljude u sjeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije