Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi blog

Todorić odgovorio Ramljaku: Vi ste u izravnom sukobu sa zakonom i vlastitim pamćenjem

Ivica Todorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
27.09.2017.
u 16:30

"Gospodine Ramljak, priznanje da niste znali jedino što ste trebali znati, a to je činjenica da Knighthead ne kotira na burzi, upravo jest dokaz zastrašujuće nekompetentnosti, no istina je još puno gora i ukazuje na dogovor Vas, članova Vlade i čelnika fonda Knighthead za pribavljanje nepripadne imovinske koristi.", piše Todorić.

Ivica Todorić je, u novoj objavi na blogu, odgovorio izvanrednom povjereniku u Agrokoru Anti Ramljaku koji je danas kazao priznao da Knighthead Capital Management nije izlistan na burzi već na njoj trguje.

Objavu Ivice Todorića prenosimo u cijelosti: 

"Gospodine Ramljak, priznanje da niste znali jedino što ste trebali znati, a to je činjenica da Knighthead ne kotira na burzi, upravo jest dokaz zastrašujuće nekompetentnosti, no istina je još puno gora i ukazuje na dogovor Vas, članova Vlade i čelnika fonda Knighthead za pribavljanje nepripadne imovinske koristi. Naime, predsjednik uprave Knightheada Thomas Wagner, očito u programiranoj medijskoj akciji kojom ste htjeli vaš plan prikazati spasonosnim za Agrokor, u intervjuu Večernjem listu od 16. lipnja iznosi okolnosti pod kojima je baš taj fond, bez jasnih kriterija, izabran za posao stoljeća.

Ivica Todorić
1/15

Thomas Wagner tako izričito naglašava :

„ Mnogo smo se puta sastajali s gospodinom Ramljakom i njegovim timom i imamo vrlo visoko mišljenje o njegovom profesionalizmu i integritetu. Jasno je da žele osigurati dugoročni uspjeh tvrtke te da svi dionici imaju fer tretman. Susreli smo se i s ključnim članovima Vlade, te su ti susreti dodatno osnažili naš pozitivan stav o Hrvatskoj kao zemlji usredotočenoj na razvoj gospodarstva, u kojoj se poštuje vladavina prava“.

Ivica Todorić
1/22

Nakon medijske obmane iz sredine lipnja, nastavili ste s rastakanjem vrijednosti kompanije i biranjem odabranih pod očitim, kako i Thomas Wagner neoprezno izjavljuje u intervjuu, pokroviteljstvom Vlade. Takvo je, očito, i Vladino i Vaše i Wagnerovo shvaćanje vladavine prava. No, to vam neće proći!", stoji u najnovijoj objavi Ivice Todorića na blogu. 

Komentara 21

MA
Marko1337
16:39 27.09.2017.

Todoric nije bez razloga u panici , svoje blogiranje bi trebao uskoro nastaviti iz Remetinca i to ne samo on već čitav kaln todorić

BO
bojuki1
17:10 27.09.2017.

Todoriću, vrati dugove i svi sretni. Nije te Ramljak blokirao već dobavljači kojima si dužan milijarde, cijeli gospodarski sustav si skoro doveo u kolaps zbog neplaćanja, na računu ti je prije nekoliko mjeseci ostalo svega 6kn, skrivaš se po Srbijii i u Rusima te lopovskim SDP-ovcima koje si uhljebljivao u Agrokoru tražiš spas.

DU
Deleted user
17:51 27.09.2017.

Todorko se natječe dokazivanjem tko je veći lopov. Ja nisam, kaže on, zaboravljajući pri tome da pljačka ovaj narod i državu barem 30 godina, uz svesrdnu pomoć te iste države koja mu sada ne valja. Srbija je bolje bre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije