Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treći blog danas

Todorić: Martina Dalić i dalje obmanjuje javnost

Ivica Todorić
Foto: Krunoslav Petrić/Pixsell
27.09.2017.
u 15:35

"Ona ima pravo kad kaže da se sa Ivicom Todorićem nikad nije privatno sastajala, ali ja to nisam nikad ni kazao"

Ivica Todorić objavio je oko 15.30 sati već treći današnji tekst na svom blogu, a ovaj put tvrdi da potpredsjednica Vlade Martina Dalić i dalje obmanjuje javnost.

Dalić je ranije danas rekla da se nikad nije s Todorićem privatno sastajala, a Todorić sada kaže da on to nikad nije ni rekao. Također kaže da je neporecivo da je poručio Vladi da ne treba pomoć.

U nastavku prenosimo njegovu objavu:

Gospođa Dalić opet obmanjuje hrvatsku javnost. Ona ima pravo kad kaže da se sa Ivicom Todorićem nikad nije privatno sastajala, ali ja to nisam nikad ni kazao. Kazao sam da se najavila i da je došla u moj ured i iznio sam najvažniji dio istinitog razgovora koji smo vodili. Teško mogu vjerovati da se ne sjeća i da je zaboravila naš razgovor, obzirom da je u njemu tražila vrlo neuobičajene stvari. A ja ću joj rado dokumentirati naš razgovor.

Ivica Todorić
1/15

Što se tiče naklapanja oko novaca, iznosa, traženja, Petrov kaže jedno, Dalić drugo, sve to govori kako ni sami ne znaju o čemu govore... svrha mog dolaska je bio poziv gospodina Petrova da hoće pomoći razvoju kompanije. I u tom smislu se u konačnosti razgovaralo. Mi smo predlagali da, ako država to želi, dokapitalizira Belje, jer je riječ o strateškoj državnoj kompaniji. Tih razgovora je bilo, ja to ne poričem i to imam dokumentirano. Sve je to bilo na tajnom sastanku 26.02.2017.

Međutim, neporecivo je, i to sam već na blogu objavio, da sam se Zdravku Mariću 03.03.2017. na svemu zahvalio i poručio Vladi da ne trebamo nikakvu pomoć. Lako je dokazivo da svi koji tvrde suprotno lažu. Umjesto da nastavlja s obmanama zašto konačno hrvatskoj javnosti ne odgovori na moja pitanja?

Ivica Todorić
1/22

Komentara 7

NA
narod1
16:11 27.09.2017.

Bivši udbaši i njihova djeca i dalje jašu na nama. Ovaj će se morati zadovoljiti tričavom milijardom pohranjenom na sigurno kada bude odlučio časno uzmaknuti u neko strano ljetovalište. Da se izmuze procesuiranju. Da sam na njegovom mjestu i ja bih pisao blog iz zabave.

BA
barbaizamerike
16:00 27.09.2017.

nekad davno mali Ivica kao maloljetnik se moro javljati u policiju jesu li ga tada vrbovali? jeli novce sklonio preko bsare kao i mali Ivo? Jeli mali Ivica zaduzen da uzdrma HR i izazove rat da bi se pokusala ponovo obnoviti Juga tuga Kako je mali Ivica mogo otvoriti cvjecarski obrt a da ne bude suradnik UDBE jer je ona trebala znati ko i kada i kome kupuje cvjece i ko koga za Bozic za Uskrs za 10 travanj ko ima ljubavniciu i jeli joj kupuje cvjece mali Ivica je to sve znao

BA
barbaizamerike
15:55 27.09.2017.

Lustracija bi otkrila mnogo toga o malom Ivici a i veze sa agentima KOSa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije