Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tolušić o todoriću

'To što je on tamo gdje je, dovoljno govori o onome što on osjeća prema svemu'

Davor Javorovic/PIXSELL
06.09.2018.
u 10:09

'Jedino normalno je da dođe ovdje u Hrvatsku, da bude izručen i da ako nije kriv da se brani pred sudom'

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić kazao je u četvrtak prije sjednice Vlade kako bi jedino normalno bilo da Ivica Todorić budu izručen Hrvatskoj i brani se ovdje pred sudom.

"Jedino normalno je da dođe ovdje u Hrvatsku, da bude izručen i da ako nije kriv da se brani pred sudom. To što je on tamo gdje je, dovoljno govori o onome što on osjeća prema svemu", kazao je prilikom ulaska u vladu.

Na upit očekuje li političku odmazdu Darka Milinovića u smislu opstrukcije, bojkota, povrataka u Sabor Tolušić je odgovorio negativno uvjeren kako neće biti političkih posljedica za HDZ.

Na to kako će ta situacija funkcionirati s obzirom na to da je Milinović župan u Ličko-senjskoj županiji kaže da je on legitimno izabran i vodi tu županiju.

>> Pogledajte video - Ivica Todorić u Londonu

Komentara 1

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
10:19 06.09.2018.

Ako ga ne izruče to će jasno govoriti o vama. Da li će tada tolušić dati ostavku kao odgovoran političar ......ili će oplesti po korumpiranom britanskom pravosuđu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije