Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenković o ploči
Povratak na članak

'To je tema o kojoj moramo detaljno razgovarati sa svim partnerima u Vladi'

Kad to bude tema na Europskom vijeću, pričat ćemo, hvala, zaključio je Plenković i odšetao dalje.

Komentari 34

HO
Hodajucalaz
11:29 23.06.2017.

Meter..... Rasne zakone je donio brat Aleksandra Karađorđevića knez Pavle 1940. te godine na cijelom prostoru tadasnje zlocinacke tvorevine, tamnice naroda zvana prva Kugoslavija

VL
HO
Hodajucalaz
11:26 23.06.2017.

Za poražene snage u ratu i njihove propagandiste bitan je usklik s kojim su poraženi. Propagandisti poražene Memorandum politike poraženi ste s tim usklikom u ratu i necete vi odlucivati hoce li ga hrvatski narod rabiti u miru. Hrvatski narod će odluciti hocemo li se pozdravljati ili necemo s pozdravom za dom spremni.

VL
NI
nik83
11:36 23.06.2017.

Radije razgovaraj o spomeniku u Borovu i drugim četničkim obilježjima.

VL
TO
Torcidas
11:37 23.06.2017.

----- Hoćemo li ponistiti pobjedu nad agresorima koju smo ostvarili s tim ustaškim usklikom kako kažeš. Dobro Hrvati znaju da smo svi mi koji smo sudjelivalu u porazu agresora ta vas agresore ustaše.

VL
DU
Deleted user
11:22 23.06.2017.

više bih volio kada bi se delboy i gospoda iz hns-a razgovarali o gunji, razdjelnicima, nanbudo institutu. agrokoru...

VL
DU
Deleted user
11:21 23.06.2017.

Grb udruge hos-a je uredno registriran i u skladu je sa zakonom. Zakona se treba pridržavati sviđao se on nama ili ne. Sve ostalo je protuzakonito.... a protuzakonito za sobom povlači posljedice....ili možda ne?

VL
BI
bitfojc
12:00 23.06.2017.

do kada će neprijatelji hrvatskog naroda tumačiti povijest onako kako njima paše? pogledajte samo tko je protiv ploče?! do kada više? je li ovo Hrvatska ili jugoslavija?

VL
DR
dragicka
11:54 23.06.2017.

ako je ta spomen ploča našim braniteljima problem PREMIJERU DAJ OSTAVKU, ona i treba biti problem svim ANTIHRVATIMA

VL
DR
drugzoka.
11:58 23.06.2017.

Sjs.... Sebe prepoznaješ useljeni iz otadžbine, čobane imas rezervnu opciju otadžbina čeka a i država Republik Kosovo!

VL
VA
vadis
14:10 23.06.2017.

Svaka cast HOS, ali ploca s pozdravom ZDS ne prilici da bude u Jasenovcu gdje su ustase pocinili velike zlocine. Inace pozdrav ZDS treba zabraniti, to je ustaski pozdrav. Ustase u svoj svojoj dobroj namjeri su pocinili velike zlocine te nanijeli Hrvatskoj veliku moralnu ljagu.

VL
BR
brojevi
12:04 23.06.2017.

Istina nije privilegija jedne političke opcije a osobito ne lijevo-boljševičke platforme koja se u 70 god. nije promijenila ili udostojila isprićati za poslijeratne zločine. Bar u novoj Hrvatskoj imali su 27 god. vremena da iskažu kakvotakvu sućut prema tisućama obiteljii koji ni dan danas ne mogu naći satisfakciju za svoje poginule članove. Čak štoviše produbljuju podjele i isključivost, stigmatiziraju i sramote narod kao u najboljim danima kom. režima bivše Juge. Ako je EU osudila sve totalitarizme i praktički zabranila isticanje njihovih simbola, zašto se naši antife svim silama bore protiv toga? Iz koristoljublja i privilegija koje su postale nasljedno pravo i recept za paratiziranje na račun hrvatskih građana. Čak se i agent Putin odrekao Staljina kojem se ne može osporiti veliki doprinos u borbi protiv fašizma, neusporediv u odnosu na Tita. Ali kasnije su se pokazali kao diktatori i ubojice vlastitog naroda. Zato podrška Plenkoviću!

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
13:13 23.06.2017.

Ja sam bio dragovoljac, i nigdje, niti jednom nisam čuo zds, prazne priče....Sigurno se 99% ljudi nije borilo, niti željelo ovo, željeli smo, jednostavno, kulturnu, civiliziranu zemlju za našu djecu. Ovo je sve dalje od toga...Ti isti danas pošteno rade svoj posao, i nemaju vremena za ovakve pi..arije. Ove što urliču zds treba zaposliti, ali ne, to su profesionalni domoljubi, znaju oni što rade...To što je par maloumnih nosilo i uzvikivalo zds sigurno ne može i neće promovirati taj fašistički pozdrav kao vrednotu Domovinskog rata. Čega se pametan stidi, tim se budala ponosi...

VL
Avatar x-y
x-y
11:27 23.06.2017.

Vlada nepostoji, nelegalna je, i sramota za svakog Hrvata...!!! NEVJEROVATNO je da se u 21 stoljeću nije obavila "Lustracija"!!!!! Na prijedlog Mosta, dok je Bozo bio predsjednik Sabora da se donesu zakoni o Lustraciji, i uvid drzave i kontrole u poslovanja „BANKAROIDA“ ii banaka, svi su bili protiv osim mostovaca i pojedinih. Zasto ovcice Adezeovske i SDP-eovske??? Pitajte Sovu Seksa i ADZ, zasto nije dosad provedena Lustracija!!! Na rujanskim buducim prijevremenim izborima glasujte jednostavno za „MOST“ Hrvatskoj je potrebna sloboda od UDBASKOG okupatora, to moze samo sa otvaranjem arhiva i Lustracijom. Nema cekanja PODHITNO LUSTRACUJA. Zato onda, glasujte samo i uvijek za „MOST“........................

VL
AR
anica.rendulic
23:33 25.06.2017.

Samo ti hrvatski antifašistički majmuni su protiv zds, ne mogu ih razumijeti zašto se toliko pate u toj kako kažu ustaškoj državi. Ova država je za njih ne samo strana nego i odvratna. Plus toga još i Pavelićeve kune moraju svaki dan nositi sa sobom što baš nije tako ugodna stvar ali šta češ kad bez njih nema papanja. Gorak je to zivot i nije baš tako lako svaki dan trpiti i živjeti s tim... najbolje bi bilo da se kolektivno poubijate kao Bagvanova sekta ili da potražite sreću i mir negdje u drugoj zemlji. Tamo nema Pavelićevih kuna ali zato možda blaženoga mira, gdje vam djeca neče hodati pognute glave, jer antifašizam ne poznaje nacionalnost i to nije tako važno, važan je antifašizam koji je internacionalan. Zato, cijeli svijet je vaš i možete gdje god hočete. Učinite to za ljubav i buducnost vaše djece...život je prekratak za gubljenje vremena i živaca.

VL
Avatar x-y
x-y
11:32 23.06.2017.

nacin na koji je sklepana Vlada je za svaku osudu i nema tih rijeci koje bi opisale tu gnjidu i perverziju.... Sramota, dno dna... Molim Oporbu da podhitno podnesu kaznenu prijavu protiv Anemije i svih njegovih kriminalnih radnji prilikom trgovine u Saboru... To je za svaku osudu i zlocin protiv covjecnosti.............

VL
JA
jago
13:47 24.06.2017.

Svi oni koji su se borili pod parolom ''za dom spremni'', a time misle da su se borili za Državu Hrvata, griješe. Jer , biti za dom spreman može se prevesti jedino: biti spreman obraniti dom gdje si se rodioio i djecu izrodio , kućni prag branio. A ne ......,rekao je filozof. A mi danas i oni koji istu ploču vrtimo bezprekidno moramo pronaći slogan koji će zadovoljiti sve gradjane , a ne samo neke. Takav slogan ne bi trebao biti na nićiju štetu-- nebi trebao jedne uzdizati u svemirske visine, a druge poniziti : smjestiti ih u najcrnje dubine. Nama je to potrebno pod hitno. Nitko nema pravo odugovlačiti, pa ni Plenković . Jer narodu je voda došla do grla. Zato , vladajući, požurite i ne čekajte što će reći Europa! Što EU ima s tim. Nećemo valjda i tu kopetenciju prenijeti na 'Brisel'. Ako hoćemo onda se upitajmo : što je s našom slobodom--suverenitetom,Ili je to priča za malu djecu. A pitanje je : hoćemo li sutra i to moći tiskati: slikovnice za nsše mališane . Jer će nam Europa odredjivali slike i slogane. fr. .

VL
AR
anica.rendulic
00:26 26.06.2017.

Petokraka, kumrovacka štala, trg bastarda kod hrvatskoga kazališta, četnička tabla u Borovu Selu, četnička nakarada u Jadovnu, Jasenovac uz međunarodnu komisiju provjeriti tko je sve sudjelovao tamo u zločinu i koliki je stvaran broj žrtava, lustacija i hapšenje zločinaca za Jazovke - to su sporna pitanja i problemi koji se trebaju rješavati, a ne jedan lijepi pozdrav ZDS, koji bi mogao cijeli svijet kao za internacionalu prihvatiti. ZDS je trn u oku samo hrvatskim antifašističkm majmunima i četnicima da zamagle sav zločin koji su na blizantski način zajedno radili pa bi sada htjeli pobjeći od toga, ali sada je kasno, puno je krvi proliveno - o tome su brača trebali prije razmišljati- šta ako?

VL
BR
brgud
07:59 24.06.2017.

Od 1990 do 2000 g. nikom nije smetao sad se svi prave fini , ako nisi spreman za svoj dom onda nisi za ništa.

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
11:29 23.06.2017.

Tesko se Hrvatskoj drzavi,svako radi sto mu se svida.Hosovci namjerno ruse vladu,a zasto Plenkovic to nerjesi ,zalosno zakon mora biti isti za sve.Novi izbori su jedino rjesenje i nista drugo.

VL
DU
Deleted user
11:24 23.06.2017.

to što je uspješno registriran grb s tim ustaškim pozdravom ne znači da time nisu ostvarena kaznena obilježje iz čl. 325 Kaznenog zakona... tako da će o tome očito morati odlučiti sud, kad već Plenkovićev moral i savjest nemaju dovoljno elemenata za donošenje odluke...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.