Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNI STRUČNJAK
Povratak na članak

'To je nacionalna sramota. Sutkinju treba isključiti iz pravosuđa'

Istaknuo je kako je u cijelom slučaju vidljiva nepravda i nevjerodostojnost s obzirom na Horvatinčićeve izjave iz 2011. godine

Komentari 195

BU
Budak
23:39 13.10.2017.

Strašno. Svi sve vidimo i znamo. Došlo je do toga da nam se otvoreno rugaju, vrijeđaju, ismijavaju i umalovažavaju. Ne sakrivaju se više, siluju istinu, ismijavaju pravosuđe i pravednosti. Ubijaju, kradu lažu otvoreno i sa ciničnim osmijehom nama u lice. Bijesni smo, očajni i bez nade. Naš san su pretvorili u svoju prčiju, naše nade progutali a našu djecu protrali gore nego svi četnici i hrvatski neprijatelji prije njih. Nemoćni smo. Kažu nada umire zadnja - hrvatska nada je na izdahu. Leži ranjena u slavonskom blatu i u napuštenim selima u kršu dok Sanaderi, Horvatinčići, Mamići, Todorići, Gucići itd. plešu bal vampira.

VL
MA
marijaqwer
23:30 13.10.2017.

Sutkinja kaže da nije dokazano ubojstvo sa namjerom niti iz nehaja. Možda su baš tada umrli prirodnom smrću ? Bog će suditi i njoj i Horvatinčiću.

VL
LA
lanemoje
23:22 13.10.2017.

Horvatinčić je u socijalizmu skrivio dvije nesreće sa smrtnim ishodom, oba puta je ubio pješakinje na zebri. U prvom slučaju je i pobjegao s mjesta nesreće. Niti u jednom slučaju nije osuđen. Jel i jugo sudstvo bilo sramotno? Tko ga je štito u bivšoj jugi kad već svi govore o nekavim sramotama i zaštitama?

VL
DA
Darko22
23:18 13.10.2017.

Sa ovakvom pravnom državom, ne trebamo se čuditi što mladi odlaze

VL
BU
Bubra
00:01 14.10.2017.

Sramota Drzava a u toj sramoti nam prednjaci sudstvo i cijeli pravni sustav. fuuuj

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
23:54 13.10.2017.

Blow job = sinkopa......

VL
DU
Deleted user
23:18 13.10.2017.

Nazalost zivimo u drzavi koja je ustrojena da pogoduje interesnim skupinama. ZAkone su pisali kriminalci sa diplomama pravnog fakulteta kako bi interesne skupine kojima i oni sami pripadaju mogu raditi sto zele. Tako je pisan zakon o privatizaciji, tako su pisani zakoni za prometne prekrsaje. Zemlja u kojoj politicki glavonje doma mlate svoje partnerice. Ustavni suci se biraju bez kriterija (jedini kriterij je uhljebiti nekog iz hdza i sdpa). Kler moze silovati djecu i ne podlijeze sudstvu civilne drzave. Uglavnom, usrana zemlja.

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
23:49 13.10.2017.

Treba bojkotirati sve lokale u centru Cvjetni, a napose njegov restoran i kafić!

VL
UM
Uhljeb_Mirko
00:23 14.10.2017.

HRVATSKA DANAS: Ubojice se oslobadjaju, sitne kazne se strogo kaznjavaju, uhljebi se zaposljavaju, porezi se izmisljaju, dugovi se prebijaju, mladi odlaze, blokiranih je sve vise, stari umiru, djeca se sve manje radjaju, skola se prazne, i narod to trpi. Na izborima ce opet glasati za HDZ ili SDP, uhljebe desne ili lijeve.

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
23:46 13.10.2017.

Ubojica četvero ljudi je izgradio Centar Cvjetni na Cvjetnom trgu. Nedavno je otvorio i restoran/kafić u sklopu centra, i da se nije digla buka u javnosti uzurpirao bi i pola trga za terasu uz plaćanje bijedne naknade od koju tisuću kuna godišnje. Znate svi što nam je činiti - bojkotirati sve što ima veze s ovim likom - sjedenje i kupovanje u centru Cvjetni, a također apelriati na poznate da čine isto. Na javnim mrežama se poziva na ssvašta, pa je sada prilika da se organizira akcija bojkotiranja istog. Osim što će troškovi još jednog suđenja i odvjetnika platiti porezni obveznici, ne treba ga ni na ovaj način pomagati.

VL
DU
Deleted user
00:15 14.10.2017.

Jos 80-tih godina je Horvatincic ubija na cesti . Bez dana zatvora !!!!!!! Apsolutno se radi o udbasu koji je i onda ima jake veze. Danas se obogatija sta je isto svojstveno za udbasku gamad Sutkinju ne samo izbacit iz pravosudja nego vidit ima li elemenata za kazaneni progon !!!!!

VL
RZ
Rocky.Zg
23:48 13.10.2017.

Ovo je stvarno nacionalna sramota, i svi se moramo sramiti zbog ovoga. Kao i presuda roditeljima Nore Šitum, kao i onom pedofilu sveceniku. Tko je kriv za ovakvo pravosuđe? Pa oni koji vladali svo ovo vrijeme ( HDZ i SDP ) , imali su i imaju ministra i ministarstvo pravosuđa čiji je zadatak urediti i poboljšati pravosuđe.

VL
DU
Deleted user
00:32 14.10.2017.

Svaki dan neka nova sramota, ima li tome kraja

VL
JU
juma
23:25 13.10.2017.

Ostavite sutkinju na miru. Krivac sjedi na daleko visoj poziciji od Opcinskog suda u Sibeniku. Prije dva dana sutkinja je skoro pukla u sudnici. Ako ga je oslobodila, sigurno je morala jer je naredba dosla "odozgo". Volio bih vidjeti tko bi se od vas usudio junaciti i suditi po pravu i pravdi ljudima koji imaju veze u najvisem drzavnom vrhu. Sto si zbog dvoje mrtvih Talijana ona treba ugroziti posao i obitelj?Gospodin Horvatincic donira desetke tisuca eura politickim strankama i predsjednickim kandidatima, a oni ga rado primaju i caste. Mislite kako to cine zato sto su jedni drugima dragi?

VL
AL
alf
23:41 13.10.2017.

Sto reci na sve ovo, pravosudje je "objektivno" kao I ono u socijalizmu. Isti sudci I isti nacin rada. Sto drugo I ocekivati, nisto nije promjenjeno, korupcija, je dio sustava. Kako mi mozemo biti u demokratskom drustvu kada je pravdada I postenje na zadnjem mjestu.

VL
Avatar TheJack
TheJack
00:12 14.10.2017.

Osobno mislim da krivicu snose yugo-crveno-cetnicki komunisti, jerda su jos u socijalzmu osudili ovoga za dvostruko ubojstvo mi sada ne bismo ovo imali.

VL
VA
vadis
23:50 13.10.2017.

Tko ce normalan doci i investirati u Hrvatsku? Nemas pravnu zastitu. Zalosno!

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
00:51 14.10.2017.

Odite probati ukrastu u Lidl, Spar, Konzum...nebitno...čokoladicu od 10 KN, doći će dva Plenkovićeva milicajca, podnijeti će prijavu protiv vas, platiti čete tisuće KN sudskih troškova, ubijete četvero ljudi, biti čete pozvani na inaguraciju, troškove suđenja plaća hrvatski narod, nema nikakve kazne....kreten tko ostane u ovoj državi....

VL
DU
Deleted user
01:00 14.10.2017.

Treba odmah proglasiti opću amnestiju i pustiti sve ljude iz zatvora. Nema smisla da itko bude u zatvoru, ako je ovaj ubojica na slobodi.

VL
MI
miso
00:17 14.10.2017.

Ako se ikoga treba bojati to su sutkinje Maja Šupe i Božica Barlović.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.