Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE VIŠE ZAPLETA

Tko je tajanstveni SBM koji je ‘sredio’ Hrvatima posvojenje i smještaj u Zambiji?

08.02.2023.
u 20:29

Razne su špekulacije o najnovijem zaokretu. Je li možda sud utvrdio identitet ili čak došao do tajanstvene osobe koja je dosad bila poznata samo kao SBM i koja se predstavljala kao odvjetnik i posrednik iz grada Livingstone

Komentara 77

BE
Berri
20:53 08.02.2023.

Ajmo se mi baviti ljudima iz Zlatara i Zagreba, a ne izmišljati inicijale i posrednike u Livingstoneu. Mi se moramo držati naših institucija i pomagača u ovoj nečasnoj radnji.

Avatar urok_eye
urok_eye
20:49 08.02.2023.

I sve mukte? Netko je zaključio da su oni krasni ljudi, javio im se i sve sredio "na lijepe oči", a oni kao debele trans vile, u suknjicama na dugine boje, ulepršali u probleme.... A samo su htjeli ubrati cvjetiće u Zambiji i podijeliti silnu "ljubav" s tuđom dječicom 😬

BE
Berri
20:49 08.02.2023.

To je nebitno za čitav slučaj! Nema je potpuno nebitno tko je taj SMB, ali policija, DORH i USKOK imaju ovlasti od nadležnog suda zatražiti i onda pokrenuti tajne izvide i ostale tajne mjere da se utvrdi i razotkrije s kojim su to osobama ovi "Zambijci" komunicirali u Hrvatskoj. Naime, u toj interkontinentalnoj organizaciji kriminalaca, hrvatske državljane, ne zanimaju državljani DR Kongo i Zambije, već nas zanimaju imena i prezimena Hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije