Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PATER ZDRAVKO KNEŽEVIĆ

Tko je svećenik koji je uzvikivao na prosvjedu u Zagrebu? Najdraži hobi mu je rolanje

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
04.10.2021.
u 11:51

Pater Knežević bio je među nekolicinom koja se okupila kako bi iskazala svoje nezadovoljstvo novim mjerama

Pater Zdravko Knežević ispred zagrebačkog KBC-a uzvikivao je ministru Berošu: "Vješala, vješala!" zbog uvođenja COVID potvrda u sustav zdravstva. 

Pater Knežević bio je među nekolicinom koja se okupila kako bi iskazala svoje nezadovoljstvo novim mjerama. Iako je bio u svećeničkoj odori, kazao je kako dolazi u svoje ime. 

– Juda, izdaja, vješala – uzvikivao je. 

Kako prenose 24 sata, Knežević je isusovac kao i papa Franjo, a u intervjuu je kazao kako je neke od braće ''navukao'' na rolanje. 

– Otkako sam došao u Osijek 2010. godine, rolam njegovim ulicama. Prošao sam gotovo cijeli grad, nema kvarta u koji nisam zavirio. Poznajem gradske ulice upravo zahvaljujući rolama. Nosim role sa sobom kad god idem nekamo na nekoliko dana. Zagreb, Đakovo, Varaždin..., sve sam te gradove obišao rolajući. Zato što sam puno na njima, naučio sam se kretati po svakakvom terenu, preskakati travnjak, prelaziti preko grbavog terena, klizati po kiši.... Svakako je zanimljivo – ispričao je 2018. godine pater koji se u međuvremenu doselio u Zagreb. 

>> VIDEO U nekoliko gradova prosvjedi ispred bolnica zbog uvođenja Covid potvrda, Berošu vikali: “Izdaja! izdaja!”

Komentara 102

PE
Perspektivan
15:14 04.10.2021.

Budala!

Avatar Asterix
Asterix
15:37 04.10.2021.

Ne bi on, skrušen kakav jest, vikao vješala, vješala, već Sotona ga je obuzela. Nisu to riječi njegove, nego riječi neprijatelja njegovog.

BL
blekpanther
12:36 04.10.2021.

Pa čovjek je samo “zijevao” kao i Profirije i neki drugi nemogu se sjetiti imena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije