Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jill Biden
Povratak na članak

Tko je supruga američkog predsjednika? Joe ju je prosio pet puta prije nego što je rekla 'da'

– Ja sam izlazila s momcima u trapericama i majicama, a on je došao u sportskoj jakni i mokasinkama. Pomislila sam: to neće funkcionirati – ispričala je Jill.

Komentari 60

SI
sisavac
06:55 09.11.2020.

peti put je valjda točno izgovorio njeno ime...

VL
SN
snicl
06:47 09.11.2020.

Od kad CNN proglašava predsjednika SAD?

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
08:44 09.11.2020.

Supruga sadašnjeg i idućeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, zove se Melania Trump. Republikanci, ne samo da Senat nisu izgubili nego su i nekoliko novih mjesta dobili. U zadnjih 60 g. nijedan Republikanski kandidat ili predsjednik nije dobio toliko glasova od ne-bijelaca kao Trump, niti općenito više glasova. Nikad više žena, nije bilo na biračkim listama kao kod Trumpa itd. Danas započinju tužbe i novo prebrojavanje. Tko vam kaže da je Biden novi predsjednik SAD-a, ne vjerujte im, shvatite da vas jednostavno lažu. Kao što je rekao senator Lindsey Graham, ako dozvolimo sad ovu prevaru, nikada u budućnosti više jedan Republikanac neće moći biti predsjednik Sjedinjenih Država.

VL
PR
Prat
07:27 09.11.2020.

5 puta? kako dirljivo

VL
JO
jorgen
08:32 09.11.2020.

Navedeni tek treba postati predsjednik, tako da vam je naslov fake news, ali ne očekujem reakciju Faktografa. Ako niste znali, kao što bi rekao bivši predsjednik OSS-a, u normalnim zemljama predsjednike ne proglašavaju mediji nego izborne komisije.

VL
NE
nebitnoime
09:47 09.11.2020.

Ispravak: bivšeg američkog potpredsjednika*

VL
BE
Beskucnik
07:57 09.11.2020.

Creepy Joe , vec su mu dali nadimak , a ovo prva dama sa Sicilije , znaci da i mafija na mala vrata ulazi u bijelu kucu , naravno ako im prode izborna krađa

VL
Avatar dzambo
dzambo
10:20 09.11.2020.

Prerano su mediji poceli govoriti i pisati o ovome ''starcu'' kao o onim celebritijima..sta ovo..sta ono..kakav sladoled jede...pa sad ovo...i sad ce oni u buducnosti o ovome izgleda da skrenu paznju kad pocne Ekonomija ic dole i Kina postane jos jaca...bombardirati nas svaki dan o nebitnim stvarima oko ovog ''starca''...a o Trumpu su poceli odmah prve minute kad je izabran sasvim OBRNUTO...e onda nije bilo...o sladoledu..kakvu boju voli..ovu il onu il slicno...i pored toga svega Trump je napravio sto od ovih zadnjih u 100 god. nisu niti jedan o svim vaznim pitanjima i Ekonomije za Ameriku...a gdje nije islo.,..pa tamo gdje su ljevi bili na vlasti i samo zato im dolaze ilegalni imigranti a ameri spavaju u satorima...al cilj je bio jer Trump je bacio u ''cosak'' vodjenja drzave kao celebrity a davanje Americke Ekonomije i poreznika Americkih love okolo ko god da je naletio..cak i onima koji su palili Americke zastave mjesecni payment je dolazio redovno ...to se vidi iz aviona da ''ovo dvoje'' pojma nema o nicemu i da sami mogu nesto napravit bolje..a to BOLJE koliko ce biti odluci ce oni koji su ih kupili i takvu ce kreirat i politiku i Ekonomiju sto znaci ''za manjjinu'' a svi ostali nek citaju dnevno kakav sladoled on voli....b....na kvadrat.....

VL
Avatar mikioni
mikioni
10:07 09.11.2020.

ukucajte u youtube "Creepy Joe" i vidjet cete tko je Biden

VL
AL
ALupen
08:38 09.11.2020.

Zar nema neka slika bez maske?!

VL
AL
algyx
12:12 09.11.2020.

Eeee ljudi moji.. to brojanje još gotovo nije. Slavite Biedenovu pobjedu malo PRE rano! Da je Trump u ovakvoj situaciji izjavio pobjedu več bi ga mediji razapeli uzduž i poprijeko!

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
11:05 09.11.2020.

Na ovakav način je i Al Gor bio predsjednikom SAD-a 35 dana....a onda je stiglo otrježnjenje.

VL
Avatar Hadezeovac iz Šumadije
Hadezeovac iz Šumadije
06:57 09.11.2020.

Dajte nas poštedite toga što je bilo prije 60 godina, tko je bio tko, i što je bilo što. Ono što je bitno je to što je Biden danas: lik koji ne razlikuje sebe od svoje žene, svoju ženu od svoje sestre, koji ne zna koliko ima unuka, ne zna u kojoj je dvorani, u kojem je gradu, u kojoj je saveznoj državi, kako mu se zove protukandidat, ne zna bi li podigao ili ukinuo određeni porez, ne zna kada je bio podpredsjednik, ne zna za koju se dužnost kandidirao. Eto, to je najmoćniji čovjek na svijetu koji ima pristup gumbu za nuklearno naoružanje.

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:10 09.11.2020.

Podnaslov govori sve o intelektualnim dosezima budućih stanara Bijele kuće.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
11:14 09.11.2020.

Pa zar su objavljeni službeni rezultati?

VL
5S
505.scrtom
10:54 09.11.2020.

jedno dvije godine pa če biden reć nemrem više pre star i bolestan sam,pa če po dogovoru onu kamilu metnit na vlast

VL
DC
DC
07:09 10.11.2020.

Biden nije nista dok se ne utvrdi odakle mu sleperi puni glasova.

VL
AA
aabbcc
09:55 09.11.2020.

Kako ono ide pametnom jednom, gluhom moras dva puta isto a b. 3 i vise puta istu stvar ponavljati, govoriti...

VL
Avatar Idler
Idler
07:27 09.11.2020.

Pet put...e fakat papak na kvadrat !

VL
VL
????
08:27 09.11.2020.

Onima koji kmeče zbog Trumpa - on nije nikakav desničar, njemu je najvažniji njegov ego Onima koji se vesele zbog Bidena - on nije ništa ljeviji od Trumpa, za par mjesecu bute svi skupa kmečali i vi koji ste za Trumpa i vi koji ste za Bidena kad na dnevni red opet dođe TTIP. Osim toga ima i jedna poveznica - muž Trumpove kćeri i muž Bidenove potpredsjednice pripadaju istoj vjerskoj zajednici da sad ne pišem koja je to. Kaj se ljevice tiče, ne samo HDZ, nego i Most, Škoro, usudio bih se reći i jedan hrvatski pokret iz 2 svjetskog rata, pa čak i jedan austrijski političar s brčićima koji je uspio kao Gastarbeiter u Njemačkoj su ljevica u odnosu na Bidena. A hrvatskim trolovima koji se ovdje prepucavaju zbog američke politike želim zdravstveni sustav kao u Americi, da ne budem pregrub, želim svima Obamacare, na koji biste vjerojatno svi skupa kmečali o nepravdi. I za kraj, zanima me kako hrvatskim ljevičarima koji se protive dopisnom glasanju zbog mogućih prevara je takav način glasanja ok u Americi a nije ok u Hrvatskoj?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.