Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Tko je Joy "slomio krila"?

Što je doživjela samo nebo zna, uz pomoć djelatnica, volontera i posjetitelja velikogoričkog skloništa upoznaje novi život, ali teško će to ići bez doma punog ljubavi, strpljenja i razumijevanja
11. rujna 2018. u 18:23 6 komentara 1855 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/2

U velikogoričkom skloništu u Jagodnom neki psi stanuju predugo, tako je Koka u njemu već 365 dana. A neki od straha ne izlaze niti na nagovor volontera, boje se i zakoračiti iz boksa.

I Joy je jedna od preplašenih, nitko ne zna što joj se dogodilo. Volonteri su u svojoj objavi, uz video kako Joy izlazi iz boksa, napisali:

- Jučer su Medo i Linka zasluženo bili zvijezde dana. Toliko sreće za dvije, do jučer napuštene njuškice. Upoznali su svoje divne ljude i napustili sklonište. A mi? Mi smo se vratili do bokseva svjesni koliko još ima posla. Ponavljamo si: "Bit će dobro, za sve treba vremena". Ali, kad vidiš neke potpuno "slomljenih krila", ipak opet zaboli. Ljudi, ovo je Joy. Što je ona doživjela prije skloništa samo nebo zna. Sada uz pomoć djelatnica, volontera i posjetitelja pokušava upoznati novi život, ali teško će to ići bez pravog pravcatog doma. Punog ljubavi, strpljenja i razumijevanja. Ljudi, ovo je Joy. Javite nam se - napisala je Ana Hećimović Najcer, volonterka udruge Sigurne kućice

Ako im želite pomoći, javite im se na Facebook, a možete i nazvati na 099/21-21-749.

Sklonište za pse Dočekat će vas s veseljem i pogledom koji pita - vodiš me kući?
Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
  • mrvi:

    kakove su to zvijeri sta ovo ucine tim jadnim zivotinjama.?Ovim divnim curama zelim snage i strpljenja . Budite zdrave sve kao i vasi najmiliji.

  • vorda400:

    Pas nema krila pa mu se nemogu slomiti😂

  • kelab:

    Kucni ljubimci nisu za svakoga. Ako si spreman/na imati dijete od godinu dana koje nikad ne odrasta, onda mozes razmisljati o 'kucnom ljubimcu'. Usporedjivati ljude i 'zivotinje' je neumjesno. Podrska svima koji se brinu o napustenim 'zivotinjama'.