Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zašto ga žele umiroviti?'

Tko će biti novi predsjednik DP-a? Predložit će se da Škoro bude počasni čelnik

21.07.2021.
u 20:45

Vesna Vučemilović zatražila je ostavku Marija Radića kao političkog tajnika jer pozicija je to na koju ga je postavio Škoro

Komentara 25

VA
vatreni24
21:33 21.07.2021.

Slučajni priprema odličje za dezertera skoru koji ga je doveo na Pantovčak da sramoti hrvatski narod

BA
banini
06:18 22.07.2021.

Nema u toj stranci niti pravih desničara, niti domoljuba, niti suverenista, niti državotvoraca. Interesna je to udruga koja se htjela dočepati kase grada Zagreba, ali nasreću nije uspjela. Svako daljnje lamentiranje na temu DP je gubljenje vremena. Uz sve tee pokrete i pokretiće, skupine i skupinčice i traljavi SDP, Plenković i HDZ mogu što hoće i dokle hoće. Možemo je osvajanjem Zagreba doživio svoj maksimum. Tu će se potrošiti i početi padati. Prave oporbe u Hrvatskoj nema. Postoji samo glasna i nemoćna oporba. Svoju nemoć iskazuju tako što jako galame. No to je iz očaja i nemoći.

DU
Deleted user
21:31 21.07.2021.

Ako seka dođe na čelu nahebali su i lijevi i desni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije