Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOV VOJNI ANALITIČAR

Tko brani Hrvatsku? Rusi su možda ispalili dron na Zagreb iz svoje krajine u Moldaviji! Prošao tri članice NATO-a

11.03.2022.
u 20:10

HV je naoružan tek protuzračnim raketama Strela-1 (ispaljuje se s ramena) i Strela-10 (s transportera) malog dometa, od samo 3,5 km. Posjedujemo i "Iglu", dometa 5 km i visinskog dometa od 3,5 km. I to bi bilo to. HRZ nema ni protuavionske rakete srednjeg dometa do 10 km visine, a kamoli rakete za gađanje ciljeva na većim visinama. Drugim riječima, Zagreb se, a i cijela Hrvatska, što se tiče protuavionske zaštite raketama – nije u stanju zaštititi ni obraniti. Zato sada Hranj, pritisnut pitanjima kako se dogodilo da nam se Tu-141 "prošetao" do Jaruna, govori da je modernizacija protuavionske zaštite "prioritet broj 1".

Ključne riječi

Komentara 70

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
21:04 11.03.2022.

Internet Nišlije se dotaljigale.

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
21:16 11.03.2022.

PZO danas. Potpisati prije ponoći odluku o nabavi.

PE
petaci
22:35 11.03.2022.

Poštovane komšije,dobronamerno pišem komentar i izneću svoje lično mišljenje bez uplitanja u svaki vid politike!Očigledno letelica nije slučajno pala na Zagreb jer je 1000x veća verovatnoća da to bude meteorit!Bogu hvala da niko nije stradao i to je najvažnije!Ovaj događaj se nije desio slučajno ali treba realno sagledati činjenice kome to najviše odgovara.Hrvatska nema neprijatelje već joj ih samo globalne sile mogu nametnuti radi svog interesa,a vi kupujte Patrot PZO za ogromnu svotu da bi branili upravo one od kojih ste ih i kupili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?