Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETIO NOVINARKI

Tito Gubić psovao i prijetio, sutkinju optužio da je korumpirana: 'Pa nisam ja kuja'

tito gubić
Foto: Facebook
1/2
13.01.2017.
u 13:01

Osuđen je na 10 mjeseci zatvora, a u tu kaznu ubrojit će mu se i vrijeme provedeno u pritvoru.

Transvestit Tito Gubić, koji se na sudu našao zbog prijetnji novinarki, vikao je, smijao se i prijetio na suđenju koje su snimile kamere Provjerenog.

– Pa nisam ja kuja – govorio je Gubić odmah nakon ulaska u sudnicu kada se žalio što se u njoj nalaze kamere. Kamermanu je i tiho opsovao mater.

Grubić se pozvao na neubrojivost zbog lijekova koje pije pa je sutkinja naredila psihijatrijsko vještačenje

– Određene psihičke poteškoće koje proizlaze iz stanja transrodne tranzicije, kao i zbog uporabe specifične hormonalne terapije, dinamike samog događaja i uvjeta u kojima se nalazio te socijalne komunikacije – to je sve svakako utjecalo na njegovo vladanje i odlučivanje tako da je njegova mogućnost shvaćanja svojih postupaka kao i vladanja svojom voljom bila smanjena, ali ne i bitno – rekao je psihijatar, sudski vještak.

Gubić je mahao papirima kako se ne zove Tito Gubić te je vikao kako nije bio kriminalac te da je bio u policiji na razgovoru i da ima novi psihijatarski nalaz

– Šta me slikaš, jesam ti tak' lijepa? – upitao je Gubić kamermana tijekom suđenja. Žalio se i na mikrofon te je ustao i odmaknuo mikrofon tvrdeći se da mu smeta. Tražio je i da se u spis unese da se zove Ivana Zdravka Josipa Radoš, a ne Tito Gubić.

Novinarku Emu Branicu optuživao je da je ''slikala'' njegova partnera ''koji je službena ličnost, tajni agent'' i koji će je tužiti.

– Tito Gubić, krivi ste. Izrekla sam vam zatvorsku kaznu u trajanju od 10 mjeseci – kazala je sutkinja. Gubić je nakon toga optuživao sutkinju za korupciju. 

Osuđen je na 10 mjeseci zatvora, a u tu kaznu ubrojit će mu se i vrijeme provedeno u pritvoru.

>> Tito Gubić osuđen na 10 mjeseci zatvora zbog prijetnji novinarki: 'Nisam sponzoruša!'

Komentara 12

DU
Deleted user
13:11 13.01.2017.

Josipa dušo....pa srele smo se lani u splitu na Pride...sjecas se u prostorijama DOMINE....

MA
Majur
13:14 13.01.2017.

Slika i prilika gay parada.

AB
abendblatt
13:22 13.01.2017.

Tito ko Tito, prostak bio ,prostak ostao, sa i bez noge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije