Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENUTA PETICIJA

VIDEO Prestroga kazna? Nogom u glavu udario snjegovića pa gorko požalio

Screenshot
01.02.2021.
u 19:07

Otkaz je 19-godišnjak dobio prošli tjedan nakon što su ga u "kung fu epizodi" uhvatile nadzorne kamere

Više od 6.500 ljudi potpisalo je peticiju tražeći da se na posao vrati komunalni radnik iz engleskog grada Hereforda, koji je dobio otkaz jer je nogom udario u glavu snjegovića, a iz minute u minutu podrška je sve veća.

Otkaz je 19-godišnjak dobio prošli tjedan nakon što su ga u "kung fu epizodi" uhvatile nadzorne kamere.

"Komunalni radnik iz Hereforda udario je nogom snjegovića koji se ionako već topio i nakon što je video snimka postala viralna, dobio je otkaz. Stvarno !? Tip je radio tijekom cijele pandemije, riskirajući vlastitu dobrobit i to je ono što dobiva?! I za što, hrpa snijega... Odrastite i vratite čovjeku posao!", poručio je pokretač peticije.

Na snimci, koju je izvorno objavio Hereford Times, prikazan je Woodhouse koji je nogom udario 180 centimetara visokog snjegovića kojeg je trogodišnjak napravio na pješačkoj stazi ispred kuće, prenosi Sun.

Smijenjeni radnik rekao da je "smiješno" što je dobio otkaz jer bi se snjegović "ionako otopio".

Komentara 7

XA
xaron
01:42 02.02.2021.

Na mjesto otpustenog komunalmog radnika treba zaposliti nekog sa visokom ßkolom koji ce bolje porocjenjiveti situacije pri odvozu smeča.

BE
berija
21:40 01.02.2021.

Čekaj malo, trogodišnjak napravio snjegovića visokog 180 cm? Koliko je visok trogodišnjak?

SI
sisavac
07:19 02.02.2021.

ako bi otapanjem snijega od snjegovića, koji je napravljen na pješačkoj stazi (znači, javnoj površini), pa smrzavanjem, nastankom leda, na kojem bi se okliznula neka starica, slomila kuk, nogu, ruku, vrat, tko bi odgovarao, tko bi bio kriv? onaj čija je dužnost održavanje nogostupa, ili 3-godišnjak koji je napravio snjegovića. lako sad filozofirati, a mogao ga je kombinirkom ukloniti, pa.. btw, 180 cm visok snjegović, što onda naša djeca ne rade takve, naša ne mogu ni pol metra, a engleska rade skoro 2 metra. kolko mi kasnimo za njima u razvoju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije