Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Wings for Life World Run'

Zajednički cilj: Tisuće ljudi u Zadru trčalo za one koji ne mogu

Održana međunarodna utrka Wings for Life World Run 2016.
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/12
08.05.2016.
u 16:15

Hrvatska je odabrana između 34 zemlje svijeta sa šest kontinenata. Trčati su mogli svi, a glavni cilj je pronaći lijek za ozljede leđne moždine.

Danas točno u 13 sati krenula je globalna utrka "Wings for Life World Run 2016". Treći put za redom Hrvatska, odnosno Zadar domaćin je ove velike utrke.

Hrvatska je odabrana između 34 zemlje svijeta sa šest kontinenata. Trčati su mogli svi, a glavni cilj je pronaći lijek za ozljede leđne moždine.

Jedna od najljepših staza na svijetu protegnula se od zadarskog Foruma prema Primoštenu, pod motom 'Cijeli svijet za jedan cilj' i 'Trcimo za one koji ne mogu'.

>> Startala utrka "100 milja Istre" - najjača Ultra Trail utrka u hrvatskoj povijesti

Ključne riječi

Komentara 4

JO
jorgen
16:50 08.05.2016.

Inače, radi se o vrlo netransparentnoj organizaciji koja nigdje ne objavljuje izvješća o raspodjeli prikupljenih sredstava, surađuje s privatnim farmaceutskim subjektima i nekim čudom ima golema marketinška sredstva. Novinari, pronjuškajte malo.

Avatar Kupus Dei
Kupus Dei
16:33 08.05.2016.

Tko trči - ne prči :)

KO
korisnicc
17:19 08.05.2016.

Prelijepo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije