Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LABURISTI

Tireli: I operativno ćemo podržati inicijativu protiv monetizacije

Nansi Tireli
Goran Stanzl/PIXSELL
10.10.2014.
u 15:45

"Protivimo se nekontroliranoj rasprodaji državne imovine kao i davanju izgrađenih državnih cesta u koncesiju"

Laburisti u potpunosti podupiru akciju prikupljanja potpisa koju pokreću koordinacije udruga i sindikata za raspisivanje referenduma protiv monetizacije autocesta, poručila je predsjednica Hrvatskih laburista Nansi Tireli u priopćenju "Igra li Vlada Monopoly sa strateškom imovinom države".

- Upravljanje državnom imovinom tema je o kojoj smo u više navrata jasno iskazali svoj stav. Protivimo se nekontroliranoj rasprodaji državne imovine kao i davanju izgrađenih državnih cesta u koncesiju. Shodno tome ćemo i operativno podržati inicijativu koordinacije udruga i sindikata, a dodatni je razlog netransparentnost i neuvjerljivost Vlade u provođenju namjere "monetizacije autocesta" - navela je Tireli u priopćenju.

>> Prikupljanje potpisa protiv davanja autocesta u koncesiju počinje u ponoć

Komentara 3

IZ
izzzy
17:20 10.10.2014.

"ne" prodaji državne imovie, da bi se namirile njihove prevelike i nezaslužene plaće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije