Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEVOJKA U BOLNICI

Tinejdžerice iz Bavarske vrištanjem prekinule nastavu, napale učitelja, pretukle i učenicu

Škola
Foto: Pixabay
23.03.2023.
u 08:28

Obje su ispitane i upućene u Ured za mlade. Protiv 15-godišnjakinje slijedi kaznena prijava, 13-godišnjakinja zbog svojih godina još nije kazneno odgovorna, priopćila je policija

Nakon što je prošlog tjedna objavljena vijest o stravičnom ubojstvu 12-godišnjakinje koje su počinile njene razredne kolegice, iz Njemačke dolazi novi slučaj vršnjačkog nasilja, iako ovoga puta s manje ozbiljnim posljedicama za žrtve.

U srijedu 22. ožujka dvije tinejdžerice (13, 15) napale su i udarile učitelja te pretukle 14-godišnju učenicu koja je u bolnici s lakšim ozlijedama. Napadačice su uhvaćene, no puštene su na slobodu, a Fenix magazin piše da je starija djevojka već bila poznata policiji po napadima. 

– Obje su ispitane i upućene u Ured za mlade. Protiv 15-godišnjakinje slijedi kaznena prijava, 13-godišnjakinja zbog svojih godina još nije kazneno odgovorna, rekao je glasnogovornik policije.

U policijskom izvješću stoji da su tinejdžerice u srijedu 22. ožujka vrištanjem i otvaranjem vrata prekinule nastavu u srednjoj školi u Bavarskoj. Kada im se učitelj suprotstavio, počele su ga vrijeđati, nakon čega su s njim izašle na ulicu gdje ga je 15-godišnjakinja udarila u lice i nogom u kuk.

U poslijepodnevnim satima iste dvije djevojke pretukle su 14-godišnjakinju, a kada je već pala na tlo i nije se mogla braniti, nastavile su je udarati nogama u glavu.

VIDEO Za ubojstvo 12-godišnjakinje u Njemačkoj sumnjiče se dvije djevojčice

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:21 23.03.2023.

Sto ti je demokracija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije