Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjesni roditelji

Tinejdžeri u BiH uništavali muslimanske objekte, prijavili ih njihovi očevi: 'Nadoknadit ćemo štetu'

Selo Ahmići u srednjoj Bosni
Armin Durgut/PIXSELL
16.06.2023.
u 00:00

Mještanin Šurmanaca Enes Tikveša ranije je dao izjavu za medije gdje je opisao što se dogodilo, da bi mu se ubrzo nakon javili očevi koji su pronašli počinitelje - njihove sinove

Posljednjih je dana u Šurmancima, mjestu u općini Čapljina u BiH zabilježeno više oštećenja na kućama Bošnjaka i tamošnjeg mesdžida, mjesta namijenjenog za molitvu muslimana. Na kraj ovom vandalizmu stala su upravo dvojica očeva, i to kada su saznali da se radi o njihovim sinovima. 

Mještanin Šurmanaca Enes Tikveša ranije je dao izjavu za medije gdje je opisao što se dogodilo, da bi mu se ubrzo nakon javili očevi koji su pronašli počinitelje - njihove sinove. Doveli su ih i pred mesdžid kako bi se ispričali, a osim toga najavili i kako će nadoknaditi štetu, prenosi Slobodna Dalmacija

- Ja sam shvatio da ovdje Šurmančani, moja braća Hrvati, nisu to uradili, ali djeca ko djeca. I moje dijete može sutra nešto. Roditelji su doveli svoju djecu, kazali to, hvala im, pozdravljam ih vječno. I oni su moji prijatelji vječiti. Bili i ostali. Završeno - ispričao je kasnije Tikveša, a o svemu se oglasio i glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Čapljina Adem ef. Šuta. - Pozivam sve nadležne da se omogući sigurnost ne samo u Šurmancima, nego svim ljudima, brate, u našoj državi jer nam nema opstanka na drugi način - kazao je.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO BiH: Učenik upucao nastavnika u školi kod Tuzle, uhićen je

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije