Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ POTRAGE

Tijelo pronađeno u Beogradu pripada Mateju Perišu, uzrok smrti je utapanje

Foto: PIXSELL
1/5
19.05.2022.
u 11:38

Splićan je nestao u noći na 31. prosinca 2021. u Beogradu gdje je otišao na proslavu Nove godine

Završena je obdukcija tijela koje je jučer pronađeno u Dunavu u Beogradu te je DNK analizom utvrđeno da se radi o Mateju Perišu, Splićaninu koji je u noći na 31. prosinca 2021. nestao u Beogradu. 

Kako neslužbeno doznajemo na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu potvrđeno je kako je smrt muške osobe, pronađene jučer u Dunavu kod Beograda, nastupila utapanjem.

Toksikološka analiza, koja se također radi, biti će završena za 20-ak dana. 

 

Podsjetimo, tijelo je pronađeno nedaleko od Pančevačkog mosta. Kako su prenijeli srbijanski mediji, odjeća na pronađenom muškarcu odgovara opisu odjeće koju je u noći nestanka u Beogradu nosio Splićanin Matej Periš. Na pronađenom muškarcu su traperice, majica s aplikacijom koja je slična ili identična onoj kakvu nosio i Matej i jedna bijela tenisica. Pronađeni su i Matejev sat te mobitel. 

Matej Periš je došao u Beograd na doček Nove godine s društvom s kojim je bio u klubu Gotik u tzv. Beton hali, poznatoj kao jedno od elitnih okupljališta Beograđana. On je u noći s 30. na 31. prosinca oko 2 sata, iz zasad nepoznatih razloga izašao iz kluba. Od tada mu se gubi svaki trag. Tijekom istrage pojavili su se i snimke nadzornih kamera na kojima se vidi kako Matej trči beogradskim ulicama. Međutim, i dalje ostaje nepoznato zašto je izašao iz kluba bez društva te kamo se uputio. Pojavile su se informacije kako je viđen i u tzv. Španjolskoj kući kao i kod objekta Sava nova uz rijeku Savu gdje je navodno i ušao u vodu. Ubrzo poslije njegova nestanka u potragu za nestalim uključili su se policija, ronioci kao i ribari. U potrazi su korišteni sonari, policijski psi tragači i razna druga tehnologija. Potraga je sada završena. 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar solinarep
solinarep
11:59 19.05.2022.

"Splićan"?! ..... zaboga 🤨

BA
Barba56
12:05 19.05.2022.

Utapanje ??????

DU
Deleted user
14:04 19.05.2022.

Nažalost plivati u rijeci temperature par stupnjeva nije moguće bez treninga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije