Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert
Povratak na članak

Thompson u Vukovaru: Ovdje uvijek vlada zajedništvo i to se osjeti

U Vukovaru uvijek vlada zajedništvo i ono se uvijek osjeti. Daj nam Bože takvoga zajedništva svuda u Hrvatskoj, kazao je Thompson publici.

Komentari 48

Avatar @veNLO
@veNLO
09:19 30.12.2013.

Umjesto novinarskog izvještaja o koncertu, u kojem bi, između ostaloga, navodio detalje o snazi razglasa, sceni...dobili smo špijunski izvještaj o pretresima. Novinari umjesto svog posla rade tuđi. Piromani. Koji izvještavaju potom o požaru.

VL
AS
asi2013
09:35 30.12.2013.

Kako samo novinar nije zaboravio reći da dvorana nije bila krcata! Precizan kao sat.

VL
AD
adolf
09:11 30.12.2013.

Vrlo zanimljivo i intersantno koliko nekima ne pase marko perkovic. Ali cinjenica je da je on vec dugo vremena najbolji i najpopularniji hrvatski pjevac. Vecini njegovih kriticara smeta izkljucivo samo jedno a to je sto on pjeva o hrvatskoj i hrvatskom narodu prozet velikom ljubavi prema svom domu i to drugove jako smeta pa baljezgaju o tobosnjim utajom poreza i tsl. Protiv tompsona mogu biti samo srbi i domace izdajice a velika vecina hrvata ga smatra i dozivljava pozitivno. Zivio ti nama Marko a ovi bijednici i zavidnici nek se i dalje jedu zatrovani mrznjom prema hrvatskoj i hrvatskoj samostalnosti. ZDS!

VL
AD
adolf
09:30 30.12.2013.

Mene osobno nikad ni u snu nije smetalo pjevanje jedne silvane ili miroslava ilica jer su to bili zaista pravi pjevaci za razliku sada neke cece ili one primitivne severine. I dorde balasevic je pjevac kojeg cijenim a nije mee uopce briga dali ne on platio porez ili ne jer to nije moja briga. Meni je bitno da me takvi pjevaci malo raspoloze i zasto bi ja poslije pametovao koliko i kome je on sto dao. To je iskljucivo samo njegova stvar. P.S. Ako netko zna i vidi miroslava ilica neka mu prenese jedan veliki pozdrav od mene. Ziveo Miroslav!

VL
AN
andrijacenko
12:11 30.12.2013.

Bio sam na Thompsonovim koncertu u Porecu i Zagrebu. Sve sto mogu reci bio sam odusevljen. Silan je to pjevac. Prava ljudina, s pravim glasom. Uz sve to i prava hrvatina. Ponos i dika hrvatskog naroda. Daj mu boze dug zivot te da nas jos dugo dugo zabavlja i veselji. Da jos dugo pjeva za dom i narod svoj. Za hrvatski narod.

VL
AD
adolf
14:12 30.12.2013.

I na kraju krajeva ima tu i porezna uprava koja sigurno sve to prati i koja je uostalom i zato tu pa sto bi se ja onda sa time opterecivao. Imamo mi puno vecih lopova koji su nas pokrali ii krali desetljecima i jos uvijek kradu a perkovic je sitna riba prema njima ako je nesto i zatajio. Takve tvrdnje o utaji poreza i tsl. Su price za malu djecu jer neki samo na taj nacin zele kompromitirati jednog domoljubnog pjevaca kad ne mogu drugacije. Njegov najveci grijeh je to sto je hrvat i sto voli svoj DOM i svoj narod. A tko ne voli narod svoj i DOM neka mu se sjeme zatre. Imam puno poznanika pa i prijatelja srba i mi tu ne vidimo nikakvog problema. Probleme stvaraju politicari jer je to u njihovom interesu. A i ovaj bozic iako nisam vjernik niti idem u crkvu obiljezio sam na jedan ljudski nacin i pocastio sam neke moje kolege srbe i oni su mene vec pozvali da i oni mene pocaste na njihov bozic. Zar sam ja sada mozda pogrijesio i izdao svoje hrvatstvo? Nikada! Ljude cijenim po njihovom karakteru i po tome kako se oni postavljaju prema drugima.L.p.

VL
AD
adolf
13:30 30.12.2013.

Ludi kekec.....dobro je da sam to za sebe tvrdis jer samo ludi mogu tako nesto napisati poput tebe. Ajde bezi tamo daleko u sumadiju i pokusaj terati ovcice mozda ti to pomogne.

VL
DU
dugi
20:10 30.12.2013.

Pa od kud je ovaj opal???Pa kaj ne cita novine (ah da za to treba biti pismen), ili gleda vijesti? Kakvo zajednistvo? Ni ujednom drugom gradu nema toliko razdvojenih ko u Vukovaru (hvala HDZ, njihova rabota) a on trabunja o zajednistvu. E jadan si kao tvoje revanje za veliku lovu.

VL
Avatar Chicha
Chicha
16:11 30.12.2013.

A jel i tupson usao u EU sa HR?

VL
ME
melinda
18:42 30.12.2013.

Kakvo crno zajednistvo moj thompsone pa zar ti nije jasno da ovdje sve osim zajednistva jer strani placenici i domaci profiteri propali politicari traze haos i da provode mrznju medu vukovarcima uz pomoc laznih branitelja i tkz. domoljuba kao thompson za svoj dzep da stvaraju napetost na naciobalnoj osnovi nebili se bivdi politicari opozicije ponovo docepali vlasti da pokradu ovu vec opustosenu zemlju ne zaboravite da je 90% bivsih ministara hdz.a vec u zatvoru i ovi sto su ostali ponovo bi u ministre.E pa nece moci gospodo dva puta da obmanete narod koji podrzava nasu vladu koja nas vodi onako kako zasluzujemo i kamo pripadamo u evropu bez mrznje prema drugima i postivanja svoih manjina

VL
Avatar -Piktor-
-Piktor-
18:09 30.12.2013.

Koliki je porez taj domolud platio poslije koncerta ?

VL
TU
turko
20:40 30.12.2013.

neko čudno zajedništvo je to.podjela ima na sve strane i to uz božju ,bolje reči crkvenih ljudi,koji prednjače u širenju mržnje,a to ipak nije božje poslanstvo

VL
SA
samazg
20:48 30.12.2013.

A šta ima u tome loše što čovjek naplačuje svoje pjevanje ili nepjevanje??? Loše je jedino što su kriteriji za njega i za neke druge različiti. Nisam mu veliki fan, ali mislim da je on ok., da se dobro iro i pozitivno nosi sa svom ovom huškačkom hajkom na njega i na sviju koji vole svoju domovinu. Čovjek je bio veliki ratnik i stoji iza onoga što priča i zato kapa dole...

VL
DU
Deleted user
07:18 30.12.2013.

htjeli mi to ili ne, ali gdje je thompson tamo ima i za dom spremni. to mu je zaštitni znak. to ga je sve godine djelovanja obilježavalo. bez toga on nebi bio thompson.

VL
BL
Blekpanther
18:02 30.12.2013.

Ocekuje li pisac ovih redova da se jednog dana na Markovim koncertima zapjeva Druze Tito mi ti se kunemo. Dok ovakvi novinari obilaze njegove koncerte da nam kazu da hala nije bila krcata i da je se culo nekoliko povika povika za dom, razveselio je valjda njegove "obozavatelje" koji ocekuju da hala bude prazna. E morat cete sacekat jos jedno vrijeme i trpiti domove spremne!!!

VL
FL
flatline
12:21 30.12.2013.

Da zajednistvo!? U gradu u kojem srbi idu i jedne skole/smjene, uce jednu povijest, a hrvati poptuno drugo on prica o zajednostvu. Kao da je prije 30 godina to rekao u berlinu.

VL
AR
arjavas
12:27 30.12.2013.

O kakvom to zajedništvu Perković govori ? Pa kaj on ne vara na porezu državu u koju se kune , kaj on prima lovu za to da ne nastupa , i to lovu poreznih obveznika koje tak jako voli .. Voli on i njegovi menanđeri sama lovu i nikaj drugoga . Shvatili tipovi da se na najnižim strastima može ugrabiti lova pa udarili na tu žicu .

VL
KO
KonstantinZac
13:34 30.12.2013.

,,Vukovar je zadnja linija odbrane" zar smo opet u ratu, protiv koga sada.

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
10:19 30.12.2013.

...dali je na koncertu bio bozanic i markicka,uzdanice stozera i jamci da ce biti nereda i cirkusa u vukovaru.....od hrabrog grada vukovar je postao poligon za destabiliziranje hrvatske, samo je jos pitanje - kako i kada

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
10:20 30.12.2013.

ovom liku bi trebalo trajno zabraniti nastupe

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.