Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem
Povratak na članak

Thompson u ekskluzivnom intervjuu: Vjerujem u održavanje koncerta

"Odluku o zabrani potaknule su antihrvatske i antislovenske skupine. Iznenađujuća je slabost demokratskih snaga u Sloveniji"

Komentari 73

Avatar duka4
duka4
22:00 20.05.2017.

dok smo bili u jugi puna usta su bila pjesama tipa JA SAM JUGOSLOVENKA, JUGOSLAVIJO itd. sad imamo svoju državu a kad neko pjeva o domovini doljublju i Hrvatskoj ,proglašavaju ha fašistom . pa koje ovdje lud i tko n u stvari vodi zemlju .????

VL
JO
jocorluka
23:07 20.05.2017.

Zabrane thompsona su pošle najprije iz HR ako se ne varam pusić -mesić klika su tražili od stranaca da zabranjuju thomsona,što su neki prihvatili a neki se oglušili.A tek se onda nadodala retorika nacist,klerofasist,Usthasha rasist što je HR media outlet prihvatio kao i vladajuće politike jer su vazali stranca.A da je to HR vlast trebala bih istom mjerom uzvratit prema sloveniji i drugima;ali posebno je ineteresantna slovenija koja traži teritirij upiranskom zaljevu,uzurpirala svetu geru i postavlja žicu na na hr teritorij a hr službena politika se klanja sloveniji i kojekakvim bjelosvjetskim vjetropirima . Dakle nije nikakvo čudo sto se hr nalazi u nekoj vrsti beztežinskog stanja.

VL
GE
genex
23:17 20.05.2017.

uništenje thomsona je dio plana koji se počeo ostvarivati dolaskom jugokomunista na vlast (lignja + milanović+pusić).glavni strateg svega je bio lignja kojemu je osnovni cilj bio zacrveniti hrvatsku, kako je sam izjavljivao.hdz je bio u rasulu s predsjednicom koja je završila partijski tečaj u kumrovcu, tako, da su crvendaći de facto mogli raditi što su htjeli.vrlo važan detalj u ostvarivanju plana je bilo postavljanje rigidnih ljevičara,udbaša i notornih komunista i titoista za veleposlanike u ključnim zemljama zapada.ti sm*radovi su zajedno sa ekstremnim ljevičarskim udrugama koordinirali i pritiskali da se zabrane thomsonovi nastupi u nekim zapadnim državama.na krilima takve situacije i izdajnički ids se drznuo zabraniti koncert u puli. inače,glavni zadatak plana je bilo uništenje hdz-a ( kako je svjedočio novinar malić).plan je uključivo kriminalizaciju domovinskog rata i branitelja ( sjetite se samo pompe oko izrade registra i lignjinog razočaranja kad je oslobođen gotovina).htjeli su povezati domovinski rat s ustaštvom te su stalno trubili o ustaškoj guji u njedrima,fašizaciji hrvatske i hrvata (od rodilišta do groba). u planu je bilo uključeno rušenje hrvatske nogometne reprezentacije (svastika na poljudu koja je nacrtana u njihovoj organizaciji) kao u tom trenutku jedinog stožera nacionalnog zajedništva i naboja. danas je situacija potpuno druga.crvendaći, to su vam samo zadnji trzaji i bacakanje jer ste poraženi. vidimo se uskoro u puli u areni na koncertu mpt.

VL
SA
samsungggg
00:11 21.05.2017.

Sa ovim jugo-komunistima nikad dosadno...ruše, truju, mrze Hrvatsku, a u njoj žive i cijene njene kune koje mogu odmah pretvoriti u Eure ili US valutu...pomisliš da im je nestalo otrova u jeziku, a ono sve ga je više i više...kao da imaju neki minijaturni nuklearni reaktor ugrađen koji im daje energiju za mržnju prema Hrvatskoj.

VL
Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
21:55 20.05.2017.

Moj Marko i ti svakome interviju dajes.

VL
BK
branko-kockica
21:16 20.05.2017.

Kaže mariborska policija da je procijenjeno da je veći rizik od štete ako se koncert održi, nego ako se zabrani. Ajde, nisam znao da u mariborskoj policiji rade ekonomski nobelovci, pogotovo kad ih vidim onako brkate i rumene u licu. Ne znam jesu li u tu svoju genijalnu ekonomsku analizu uključili štetu koju će imati Slovenci u Hrvatskoj zbog zabrane koncerta, što službenu, što neslužbenu.

VL
ML
mladenov
11:28 21.05.2017.

a ko vjeruje u tebe...uskoro nećeš moći nigdje vani ni ići....

VL
Avatar mama mia
mama mia
15:05 21.05.2017.

Vidiš bijele miševe pa pola Europe ne želi slušati tvoja revanja

VL
SI
Siniša
12:22 21.05.2017.

Komentari se brišu, a napisao sam da je Ceca sinoć održala koncert u Sloveniji i da je na istom bilo mnogo zagrepčana.

VL
MA
Machak
06:34 21.05.2017.

Na njegove koncerte i onako dolaze uvijek isti - pa je svejedno gdje ih održao a budući je domoljublje Thomson tipa potjeralo tisuće Hrvata iz Hrvatske ne će biti teško naći mjesto gdje će moći pjevati koliko god hoće pred svojim fanovima a biti će dovoljno udaljen od civiliazacije da buka nikog ne će smetati...

VL
DU
Deleted user
07:16 21.05.2017.

Mi ćemo umrijeti ali njegove pjesme će se pjevati i slušati i za tisuću godina. Frajer je svojim pjesmama srušio omrznutu nam Jugoslaviju i to mu ovi jugo i region nostalgičari nikad neće oprostiti. Za mene je svaka Thompsonova pjesma isto kao i onaj Hrvatski vojnik koji brani svoju zemlju.

VL
Avatar slaven0
slaven0
06:20 21.05.2017.

Al se ovog mrtvog konja namlatilo zadnjih par dana... kao da su izbori. Goruca tema :)

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
06:27 21.05.2017.

Thompsone ne zaboravi ponijeti hrvatski mač.Trebaš i ti nešto realizirati iz JUGOPJESAMA: Mačem biješ, mačem sječeš, mačem sebi blago tečeš! Naplaćuj domoljublje polupismenih dok još ima cijenu.

VL
Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
22:28 20.05.2017.

Ratni profiter kojeg trebamo i sami zabraniti, a ne se čuditi sto ga pola EU ne želi. Kome treba širenje mržnje?

VL
Avatar mali322
mali322
23:24 20.05.2017.

Luzeru!

VL
TE
tejanolejano
02:53 21.05.2017.

Mozda se slovenci plase da im ne zapeva hrvatske domoljubne kao sto su..."Jasenovac i Gradiska Stara"..."Oj neretvo teci niza stranu"..." To su crnci Francetica Jure"... Sram ih bilo, ne daju jednom postenom fasisti da peva ustaske pesme u Mariboru. NIGDAR NI TAK BILO !!!

VL
HW
hwy2hell
01:09 21.05.2017.

Can't wait for the concert

VL
NO
nogogaz
21:54 20.05.2017.

Zabranila ga cijela EU....a opet krivi Slovenci.

VL
DE
desperadikus
21:51 20.05.2017.

Da se mane internacionalne karijere pevusi u Hrvatskoj i divota.

VL
UV
Uvjekprotiv
21:35 20.05.2017.

Nek pjeva kradezeovcima ! Tak ljepo pjeva da mu i oni plate da nepjeva!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.