Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko Perković ponovio za Novu TV da se na njega okomila politika
Povratak na članak

Thompson: Iz Ureda predsjednika Mesića napadaju moju obitelj!

Sebe naziva hrvatskim nacionalistom, a ne šovinistom. Smeta mu što se fašizam, ustaštvo... vežu uz njegovo ime.

Komentari 180

SI
Sinatra
09:01 27.10.2009.

Mihac, seronjo, ako ti je Perković ustaša, što si ti kada Kosoricu nazivaš vladisavljevičkom, aludirajući tako na nekakvo njeno srpstvo? Pa što i da jest srpkinja, više je ta žena volje pokazala da riješi korupciju i kriminal od puno dokazanih hrvatina. Stvar je u tome da si ti podvojena ličnost, s jedne strane prozivaš nekoga za ustašluk, a s druge nekobe lijepiš etiketu da je srbin. Nije stvar da li je netko srbin ili hrvat, već jeli voli ovu zemlju...jeli domoljub! Eto ti, majmune, objesi ovaj moj \"ustašluk\" mačku o rep! I ne pozivaj se na zakon jer ga, očigledno, krivo tumačiš. Sve što si zakonski naveo za Perkovića, u stvari kači Mesića.

VL
OB
-obrisani-
00:55 27.10.2009.

Preporučam novianarima, Kajinčićima, Mesiću da nastave napadati MPT,jer to je samo garancija da će biti sve jači i slušaniji! Naprijed Marko! A oni koji ga ne vole, neka crknu od muke!

VL
ZE
zekinho
01:04 27.10.2009.

bravo marko! da je više nas hrvata takvih,gdje bi nam kraj bio...

VL
PI
pistaljka
02:01 27.10.2009.

Marko, budi uspravan, snažan i ponosan na sve što si učinio za Hrvatsku, a nadam se, da ćeš učinito još mnogo više. Sramotno je i samoubilačko vidjeti kako se glorificiraju Halid, Brena, te svaki zapadnjački šljam i degenerici svih vrsta, dok se rodoljublje i hrvatstvo prezire. Nikada nisam mogao ni sanjati da ću to doživjetu u \"slobodnoj\" Hrvatskoj. Da je slobodna ne bi grcala u takvom izmetskom smradu u koje nas gura mafija s Pantovčaka, medijska i \"pravosudna\" mafija. Već više od deset godina Hrvatska podnosi najveća poniženja i destrukciju svega što joj je sveto i to samo zato što nije na vrijeme izvršena LUSTRACIJA komunističkog smeća. Ovakvo sotonsko ozračje samo nas može voditi u novi \"regionalni\" rat, bez obzira da li mi bili spremni za njega ili ne.

VL
OB
-obrisani-
02:36 27.10.2009.

Pozdrav Thopsonu i njegovoj porodici ma ubrzo ce i tom komiMesaru iz Orahovice isteci mandat....on je ziv dokaz da udbaski neokomunisti vladaju domovinom...........LUSTRACIJA!!!

VL
OB
-obrisani-
09:06 27.10.2009.

MELINDA Ja se sramim Mesića i njegovog djelovanja, a Thompsonom se ponosim, jebe mi se za licemjernu međunarodnu zajendicu,uvjerili smo se u njeno licemjerstvo za vrijeme domovinskog rata kada su pomagali agresore,a nama nametnuli embargo

VL
OB
-obrisani-
07:35 27.10.2009.

Dobro jutro i lijevima i desnima i crnima i crvenima, pa i nesvrstanima. Mislite li vi da ja volim Mesića ili bilo kojega političara? Moš mislit\' kako ih volim kao vodu u koljenu ili trn u peti. No, institucija predsjednikaa se ne napada, a pogotovu se nekome javno ne može reći da je veleizdajnik, pa makar da to i je. Hoćemo li pravnu državu? Pa valjda večina hoćemo iako neki to ne žele i žele imati rezervnu državu za brzu odstupnicu od ruke zakona. Ali da pravna država funkcionira, onda bi za ovakvo što kada se vrijeđanjem predsjednika vrijeđa i sama institucija ( pročitajte si malo zakone) Perković mogao biti jaaako dugo u prdekani, a bogme i bilo tko drugi da to kaže javno nekom političaru.

VL
OB
-obrisani-
08:55 27.10.2009.

Mihac Meni je njegovo svakodnevno djelovanje veleizdaja,dokaze druge ne trebam....s kim druguje,kome dodjeljuje odlikovanja, i sl.....da sam se probudio iz kome i da nemam pojma što se oko mene događa,po Mesićevom predsjednikovanju bio bih uvjeren da živim u Jugoslaviji ili nekoj drugoj revolucionarnoj zemlji poput Kube,Venecuele....

VL
Avatar Francetic
Francetic
07:50 27.10.2009.

Thompson for PRESIDENT !!! Ako bi trebao birati između fašizma i komunizma, rađe bih uzeo prvo.

VL
MI
mikesh
08:00 27.10.2009.

a tko je onda pjevao sporne pjesme i na čije se koncerte dolazilo sa \"U\" na čelu. Jbga stari, tko se mača laća ......

VL
OB
-obrisani-
08:25 27.10.2009.

Mihac Njegovo 10 godišnje djelovanje je ravno veleizdaji, dilanje dokumentima sa britanskim obavještajcima, svjedočenje u Haagu na strani tužiteljstva....krši Ustav gdje god stigne, miješa se u sudske procese protuustavno.....zato jer ima prste u kriminalnim radnjama. Kad bi se otkrilo njegovo djelovanje,a zbog udbašije na Pantovčaku je to nemoguće u ovom trenutku moglo bi se iz ovih članaka koje si citirao iščitati klasična veleizdaja

VL
GA
gabriela
08:27 27.10.2009.

«Budući hrvatski predsjednik trebao bi biti čovjek iz redova šutljive većine, bez kompromitirajuće prošlosti, čovjek izgrađenog i življenog vrijednostnog sustava, demokratskog habitusa, široke kulture i realni patriot... Isto tako budući hrvatski predsjednik trebao bi biti zdrav i psihički uravnotežena osoba, sposobna okupiti nekompromitirane i kompetentne suradnike koji također dolaze iz te hrvatske šutljive većine.» Pošto je današnji predsjednik dijametralno suprotan ovim konstatacijama (a neke poput onih o veleizdajstvu je i sam potvrdio) uopće nije čudno što radi to što radi, i on i njegovi suradnici. Pa mu onda istaknuti pojedinci tipa MPT stalno dolaze na udar. Mislim da bi ovog Mesića trebalo više pozvati na red.

VL
OB
-obrisani-
08:38 27.10.2009.

Mihac Ma slažem se ja u svezi Jace,Sanadera,i oni su izdajice za mene,a dr Hivo još i kriminalac koji je uništio domoljubnu opciju u hrvata. Međutim, Mihac, zašto drugi pjevači ne mašu zastavom,to treba pitati njih. Ja znam Thompsonovo rijieči i u njima ne vidim izvrgavanje ruglu,mač je okrenut prema dolje, npr u pjesmi Sine moj i nek vijori zastava je sadržano ono što Mesić i njegova klika želi uništiti,a poruke su upućene i Jaci,Sanaderu i svima koji žele \"pokorničku\" Hrvatsku koja puza pred svijetom

VL
Avatar maximus69
maximus69
08:29 27.10.2009.

Uostalom, šta se jedan predsjednik ima družit sa Petračima, pa i sa Pukanićem pokojnim.Mislim svatko se može družiti s kim hoće, ali sad se pravi lud , kao Petrača zapravo ni nepozna.A ovaj blesavi narod mu vjeruje...glavno da on svima djeli packe i da je on dežurni moralist

VL
PR
prečko
08:45 27.10.2009.

marko je velik hrvat i domoljub. a mesić? on bi se svakako trebao baviti važnijim stvarima(socijalnim stanjem u hrvatskoj) a ne baviti tompsonom. tko nevoli marka ne mora ga slušati ali pljuvati po njemu je veleizdaja!

VL
DI
DiasporaZeljko
10:21 27.10.2009.

27.10.2009. u 08:51h Excite je napisao/la: Procitajte knjigu od M.Tudjmana \"Vrijeme krivokletnika\" pa cete vidjeti koje sve neistine je Mesic u Haagu svjedocio.Covjek nezna niti vaznije datume a kamoli nesto dublje. 27.10.2009. u 08:45h TheLili68 je napisao/la: Danas je boljeje biti prodana dusa i biti opertunista kao severina i graso,nego imati svoj stav i njega braniti kaosto to thompson a i neznamsta su zapeli za taj jasenovac i gradisku staru,i srbi su pjevali svoje cetnick.e pjesme\"U Ratu i u ljubavi je sve dozvoljeno\" 27.10.2009. u 08:27h gabriela je napisao/la: «Budući hrvatski predsjednik trebao bi biti čovjek iz redova šutljive većine, bez kompromitirajuće prošlosti, čovjek izgrađenog i življenog vrijednostnog sustava, demokratskog habitusa, široke kulture i realni patriot... Isto tako budući hrvatski predsjednik trebao bi biti zdrav i psihički uravnotežena osoba, sposobna okupiti nekompromitirane i kompetentne suradnike koji također dolaze iz te hrvatske šutljive većine.» Pošto je današnji predsjednik dijametralno suprotan ovim konstatacijama (a neke poput onih o veleizdajstvu je i sam potvrdio) uopće nije čudno što radi to što radi, i on i njegovi suradnici. Pa mu onda istaknuti pojedinci tipa MPT stalno dolaze na udar. Mislim da bi ovog Mesića trebalo više pozvati na red. 27.10.2009. u 08:03h Pantagana je napisao/la: Mislim da se ovdje nije ništa novo reklo o Mesiću, samo je jako dobro da je to došlo do šire javnosti i da se zna tko je i što Mesić. 27.10.2009. u 08:00h Robinzon je napisao/la: Tompson je pjesmama, za vrijeme rata, utjerivao strah u kosti četničkim banditima, a podizao moral našim borcima. Danas, u miru, jugonostalgičarima diže kosu na glavi (sa glave), pa ga zbog toga napadaju ne birajući sredstva. Ostavite Thompsona neka pjeva, jer u ovim teškim vremenima treba netko podizati moral. 27.10.2009. u 00:55h Zonasumraka je napisao/la: Preporučam novianarima, Kajinčićima, Mesiću da nastave napadati MPT,jer to je samo garancija da će biti sve jači i slušaniji! Naprijed Marko! A oni koji ga ne vole, neka crknu od muke!

VL
OB
-obrisani-
09:01 27.10.2009.

..Tompson svojom gluposcu sramoti sve sveto i na to se mora reagirati. Jer u suprotnom ce i dalje biti koristan element samo onih kojima je hrvatski razdor jedini nacin opstanka. Naravno, mislim na sve one kriminalce, komunjare i ustashe (svie (svi se moraju kitit necim da bi ih glupost drugih drzala zivima) sto su i digli Thompsona na razinu na kojoj Thompson jeste.

VL
KI
kiseljali
11:09 27.10.2009.

ŽAP!!

VL
OB
-obrisani-
09:28 27.10.2009.

@DiasporaZeljko A ti si \'Rvat ili Hrvat kad toliko dobro pišeš hrvatskim jezikom i pismom?

VL
OB
-obrisani-
01:59 27.10.2009.

MPT - pa nije valjda da ti je tek sada sinulo odakle dolaze napadi ?

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.