Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko Perković ponovio za Novu TV da se na njega okomila politika

Thompson: Iz Ureda predsjednika Mesića napadaju moju obitelj!

Thompson
Marko Lukunić
27.10.2009.
u 00:12

Sebe naziva hrvatskim nacionalistom, a ne šovinistom. Smeta mu što se fašizam, ustaštvo... vežu uz njegovo ime.

Stjepan Mesić je građanin kao i ja. Ako on može mene nazivati nacistom, zašto i ja ne bih imao pravo na mišljenje o njemu? – odgovorio je Marko Perković Thompson na upit Mirne Berend “vrijeđa li svojim izjavama instituciju predsjednika”, u intervjuu za InMagazin.

– Koordinirani napadi na mene idu iz Ureda predsjednika! U Biogradu nisam predsjednika i Kajina nazvao izdajicama. Barem ne tako eksplicitno.

U kontekstu sotonizacije Domovinskog rata, podcjenjivanja branitelja, rekao sam da tako voditi Hrvatsku mogu samo ljudi koji je ne vole – rekao je Thompson.

Sebe naziva hrvatskim nacionalistom, a ne šovinistom. Smeta mu što se fašizam, ustaštvo... vežu uz njegovo ime jer ga tako povezuju s najvećim zlom u povijesti čovječanstva.

Priznao je da je za Domovinskog rata kao i, rekao je, mnogi političari, pjevao nacionalističke pjesme, ali da “Jasenovac i Gradiška Stara” nisu nikada bili niti će biti dio njegova repertoara. Odbijenicu nastupa u pulskoj Areni smatra političkom odlukom.

Ključne riječi

Komentara 180

OB
-obrisani-
00:55 27.10.2009.

Preporučam novianarima, Kajinčićima, Mesiću da nastave napadati MPT,jer to je samo garancija da će biti sve jači i slušaniji! Naprijed Marko! A oni koji ga ne vole, neka crknu od muke!

SI
Sinatra
09:01 27.10.2009.

Mihac, seronjo, ako ti je Perković ustaša, što si ti kada Kosoricu nazivaš vladisavljevičkom, aludirajući tako na nekakvo njeno srpstvo? Pa što i da jest srpkinja, više je ta žena volje pokazala da riješi korupciju i kriminal od puno dokazanih hrvatina. Stvar je u tome da si ti podvojena ličnost, s jedne strane prozivaš nekoga za ustašluk, a s druge nekobe lijepiš etiketu da je srbin. Nije stvar da li je netko srbin ili hrvat, već jeli voli ovu zemlju...jeli domoljub! Eto ti, majmune, objesi ovaj moj \"ustašluk\" mačku o rep! I ne pozivaj se na zakon jer ga, očigledno, krivo tumačiš. Sve što si zakonski naveo za Perkovića, u stvari kači Mesića.

ZE
zekinho
01:04 27.10.2009.

bravo marko! da je više nas hrvata takvih,gdje bi nam kraj bio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije