Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret premijera

Thaci putuje u New York na sjednicu UN-a jer dolazi i Dačić

michael spindelegger,hashim thaçi,pieter feith (1)
AFP/PIXSELL
19.08.2012.
u 19:43

Srpski i kosovski premijeri, Ivica Dačić i Hashim Thaci, susrest će se na sjednici Vijeća sigurnosti UN-a u utorak 21. kolovoza

Čini se da će se srpski i kosovski premijeri, Ivica Dačić i Hashim Thaci susresti na sjednici Vijeća sigurnosti UN u utorak 21. kolovoza kada će ovo visoko tijelo raspravljati o stanju na Kosovu.

- Do posljednjeg trenutka je bilo predviđeno da u New York otputuje ministar vanjskih poslova Enver Hodžaj, ali zato što će Srbiju na ovoj sjednici predstavljati premijer i Kosovo je odlučilo da ima istu razinu predstavljanja - kažu u Uredu kosovskog premijera, a prenose mediji u Srbiji.

U srpskom izaslanstvu na zasjedanju Vijeća sigurnosti je uz premijera, i predsjednik Srbije Tomislav Nikolić.

Ključne riječi

Komentara 18

VE
velikazmija
19:58 19.08.2012.

mali milošević i thaci to treba ovijekoviječiti --što di je jeremić pa nebu se otrovao --

GO
golo
20:05 19.08.2012.

ja mislim da ce se poljubiti a prvi poljubac doci ce od nikolica. tako kulturni i razumni ljudi rade, a jest to sve mutno

HE
hermenegildo
22:12 19.08.2012.

boli šipce banana, nit im servi vise po portalima a još manje im glavna frka u državi trokut josipović-pupovac-đakula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije