Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorene su ponude petero kandidata

Tešović: Novog ravnatelja Srebrnjaka biramo krajem idućeg tjedna

Zagreb: Konferencija za medije u povodu Europskog tjedna cijepljenja
Zeljko Hladika/PIXSELL
07.07.2022.
u 06:45

Dječja bolnica Srebrnjak specijalizirana za alergije i respiratorne probleme djece godinama je slovila za cijenjenu bolnicu koju su roditelji iznimno hvalili.

Upravno vijeće Dječje bolnice Srebrnjak otvorilo je ponude pristigle na natječaj za novog ravnatelja te gradske bolnice, međutim, ondje ne žele govoriti o njihovim imenima do kraja sljedećeg tjedna.

– Dogovorili smo se da ne otkrivamo imena za sada. Sljedećeg tjedna razgovarat ćemo s njima i tek negdje potkraj tjedna izabrati i objaviti ime kandidata za novog ravnatelja – kazao nam je prof. Goran Tešović, predsjednik UV-a Dječje bolnice Srebrnjak.

Rekao je tek da je pristiglo pet ponuda, a neslužbeno doznajemo imena kandidata. Za mjesto ravnatelja ponovno se kandidirao dr. Boro Nogalo, a uz njega njegova nekadašnja zamjenica prof. Mirjana Turkalj, v. d. ravnateljice prim. Duška Markov Glavaš, njezin zamjenik prim. Tomislav Gojmerac te dr. Ada Barić Grgurić, koja je u bolnicu stigla kao pomoćnica prethodnog ravnatelja dr. Ive Dumića Čule. Prema nekim informacijama navodno su se kandidirali i dr. Tihomir Majić te još jedan ekonomist iz Osijeka. Međutim, to bi značilo da je molbe poslalo sedam, a ne pet kandidata, koliko nam je potvrdio predsjednik UV-a.

Dječja bolnica Srebrnjak specijalizirana za alergije i respiratorne probleme djece godinama je slovila za cijenjenu bolnicu koju su roditelji iznimno hvalili. Nakon dobivanja prestižnog europskog projekta vrijednog 60 milijuna eura naglo je postala bolnica slučaj. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije