Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Teške optužbe protiv estetskog kirurga: 'Kao da me mesar rezao. Iz rane je počela curiti sukrvica i gnoj'

Pacijentice koju su se požalile dobivale su odgovor kako nastali problemi nisu do kirurga već do njih samih. Govorio im je, kako one tvrde, da imaju širok prsni koš ili prirodnu asimetriju. Neke od njih ispričale su kako im je nudio ponovne operacije i vraćao novac, no sa svojeg privatnog računa.
15. listopada 2020. u 12:46 9 komentara 9626 prikaza
Ela Jerković
Foto: YouTube Screenshot

Influencerica i youtuberica Ela Jerković nedavno je javno progovorila o katastrofalnoj estetskoj operaciji grudi, što je izazvalo reakcije brojnih drugih žena koje su prošle kroz slično traumatično iskustvo kod istog kirurga koji je pak odbacio njihove optužbe. 

VELIKA ZAPLJENA Policijska akcija: U Hvaru i Splitu pronađeno i oduzeto preko 4.5 kilograma marihuane

– Tuširam se i vidim nešto mi tvrdo stoji između prsa, u sredini, samo prema grkljanu - ispričala je jedna od žena za Provjereno dok je druga kazala kako je ona imala 50 šavova "kao da me mesar rezao"

Treća pacijentica je kazala da je, nakon što joj je iz rane počela curiti sukrvica i gnoj, mjesec dana hodala sa samo jednim implantatom i ručnikom na drugoj strani grudnjaka. Kako bi popravila štetu, prošla je kroz pet operacija, a u toj petoj uništen joj je živac dojke te je ne osjeća ni dandanas. 

Pacijentice koju su se požalile dobivale su odgovor kako nastali problemi nisu do kirurga već do njih samih. Govorio im je, kako one tvrde, da imaju širok prsni koš ili prirodnu asimetriju. Neke od njih ispričale su kako im je nudio ponovne operacije i vraćao novac, no sa svojeg privatnog računa. 

Spomenuti kirurg odbacio je optužbe. On je kazao za emisiju Provjereno da je u svojoj 20-godišnjoj karijeri izveo više od 500 operacija grudi i da je možda jedan posto reklamacija te da ne zna kako ga je ovo snašlo. 

pun antioksidansa Dermatolozi tvrde: Osim što ga pijete, kofein trebate koristiti u njezi kože

Smatra kako tu ima i subjektivnih i objektivnih razloga te dodaje da ima žena s nerealnim očekivanjima.

– Znači, do jučer si kirurg, a danas si monstrum, ubojica i, ne znam, mesar – kaže doktor i daje svoje viđenje cijele situacije: – Nešto je pogrešna procjena, nešto je ispalo onako kako sam ne želiš, a nešto je ispalo realno, što nije moja krivica.

On tvrdi kako je stanje nakon operacije uvijek bolje nego prije nje, čak i u slučaju Ele Jerković koja je na tu temu objavila i video na društvenim mrežama te upozorila na osjetljiv sadržaj zbog prikaza operacije i krvi. 

 

– Gospođica je imala asimetrične grudi, ja imam, naravno, te slike i maksimalno sam pokušao to približiti jer ona ne samo da je imala asimetrične grudi nego je i lijeva dojka bila položena dosta ispod pazuha – tvrdi liječnik.
 

Dejan Lovren
KAKAV POKLON
Lovrenovu sinu Josipu (6) rođendan čestitali Ronaldo i Messi, pogledajte njihove poruke
Renault Captur E-TECH
VIKEND RIBIČIJA
Kako je mali auto spasio veliki problem
  • Tarica1912:

    A koji klinac idete na plastičnu😄

  • H.Lo:

    Super su mi te silikonske ženskice kad do kraja skinu šminku - onda ostaje samo groblje silikona.

  • Immanuell:

    Režeš se da bi postao netko drugi........ Druga stvar ako je nešto stvarno ružno, neprihvatljivo........ Danas se režu ne da poprave nešto, nego da budu nekakav vamp....... Pogledajte Chloe Kardashian danas, a pogledate je prije prvog zahvata........ Nijednom djelićem ne ... prikaži još!ne podsjeća više na sebe, izgleda kao plastična Barbie......... Ona je išla kod najboljih estetičara, a ove što se žale nađu lika koji je jeftiniji o očekuju iste rezultate....... Morgen, dame. Kol'ko para, tol'ko muzike. Curi gnoj i sukrvica, a? Vrlo ženstveno i nadasve privlačno svakom muškarcu.......