Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEČNIK ODBACIO OPTUŽBE
Povratak na članak

Teške optužbe protiv estetskog kirurga: 'Kao da me mesar rezao. Iz rane je počela curiti sukrvica i gnoj'

Pacijentice koju su se požalile dobivale su odgovor kako nastali problemi nisu do kirurga već do njih samih. Govorio im je, kako one tvrde, da imaju širok prsni koš ili prirodnu asimetriju. Neke od njih ispričale su kako im je nudio ponovne operacije i vraćao novac, no sa svojeg privatnog računa.

Komentari 8

TA
Tarica1912
15:26 15.10.2020.

A koji klinac idete na plastičnu😄

VL
EO
EO
15:14 15.10.2020.

Super su mi te silikonske ženskice kad do kraja skinu šminku - onda ostaje samo groblje silikona.

VL
IM
Immanuell
15:36 15.10.2020.

Režeš se da bi postao netko drugi........ Druga stvar ako je nešto stvarno ružno, neprihvatljivo........ Danas se režu ne da poprave nešto, nego da budu nekakav vamp....... Pogledajte Chloe Kardashian danas, a pogledate je prije prvog zahvata........ Nijednom djelićem nene podsjeća više na sebe, izgleda kao plastična Barbie......... Ona je išla kod najboljih estetičara, a ove što se žale nađu lika koji je jeftiniji o očekuju iste rezultate....... Morgen, dame. Kol'ko para, tol'ko muzike. Curi gnoj i sukrvica, a? Vrlo ženstveno i nadasve privlačno svakom muškarcu.......

VL
Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
15:18 15.10.2020.

Admine a moj komentar izbrisa, zašto, a baš je bio duhovit !?

VL
Avatar Trpimir
Trpimir
15:07 15.10.2020.

A ime izvikanog kirurga nista?? Ne smije se reci ah.

VL
SA
sargu123
16:26 15.10.2020.

Kriv je isključivo onaj koji te nagovorio na operaciju, nisi trebala pristati!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.