Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM NOĆI

Teška nesreća u Zagrebu: Automobil naletio na pješaka kod Jadranskog mosta, poginuo je

Zagreb: U prometnoj nesreći kod Jadranskog mosta smrtno stradala jedna osoba
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/4
25.05.2024.
u 07:02

PU zagrebačka javila je kako se nesreća dogodila u 23,31 u petak

Prometna nesreća dogodila se u petak u Zagrebu oko 23,31 sati na križanju Jadranski most, Savska i Selska cesta, u kojoj je osobni automobil naletio na pješaka koji je izgubio život.

PU zagrebačka javila je kako se nesreća dogodila u 23,31 u petak i to tako da je osobni autombil naletio na pješaka, prilikom čega je jedna osoba smrtno stradala.

- Scena je bila užasna. Pretrčavao je na cesti te ga je udario auto. Užasno. Radi se o mlađem muškarcu. Pokušali smo ga održati na životu, ali nismo uspjeli. Izdahnuo je ovdje na cesti. Hitna je jako brzo stigla, ali nije mu bilo spasa. Dotrčali su i neki doktori, pružali su mu prvu pomoć, ali bezuspješno. Tužno, tužno - ispričao je svjedok za 24sata.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije