Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u Sv. Ivanu Zelini

Djevojčica (8) ima ozljede glave, brat vozača tvrdi da je istrčala pod auto

Sveti Ivan Zelina
Google Maps/Screenshot/Ilustracija
24.05.2024.
u 15:50

Policija se još uvijek nije službeno oglasila o okolnostima prometne nesreće koja se dogodila danas u 11.55 sati

Osobni automobil naletio je na dijete danas oko podneva u Svetom Ivanu Zelini. Nesreća se dogodila u 11.55 sati, a djetetu je pružena liječnička pomoć. Kako doznaje portal Danas.hr, riječ je o djevojčici (8) koja ima ozljede glave te je prevezena na jedinicu intenzivnog liječenja u Zagreb.

Na ulici se, kako su vidjeli RTL-ovi reporteri, i dalje nalazila školska torba koja je vjerojatno pripadala djevojčici. Brat vozača koji je naletio na nju kazao je kako je djevojčica istrčala pred automobil, no policija se još uvijek nije službeno oglasila o okolnostima nesreće.  

Podsjetimo, u teškoj nesreći koja se ovog utorka dogodila oko podneva u Dugom Selu smrtno je stradalo dijete. Kako je potvrdila zagrebačka policija, do nesreće je došlo oko 12.05 sati u Rugvičkoj. Kamion je naletio na djevojčicu koja je u tom trenutku išla iz osnovne škole. 

O svemu se oglasio i gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian: "Ne postoje riječi koje mogu izraziti dubinu tuge koju osjećam zbog nenadoknadiva gubitka dječjeg života. U ovim teškim trenucima želim roditeljima uputiti najdublju sućut i podršku. Želim da znate kako sam uz vas mislima i u molitvama. Neka vam ljubav i uspomene koje imate na vaše dijete pruže snagu i utjehu. Neka vaše dijete počiva u miru, a vi pronađite snagu u zajedništvu i podršci svih onih koji vas vole i brinu za vas". 

 

VIDEO Mještani pale svijeće za poginulu djevojčicu u Dugom Selu

Komentara 1

AL
alkemičar
16:27 24.05.2024.

Strasno, u par dana 2 male djece nastradalo u prometu izgleda da smo presli na novu razinu divljastva u prometu pa se sad gaze djeca. Sta ce buraz reci policiji da zastiti brata nego da je curica istrcala pred auto?! Isto kao sto nas ex ministar bane okrivljuje sarica da si je sam kriv sto je poginuo. Pa svatko normalan tko vidi dijete uz cestu uspori i prati sto dijete radi da moze kociti i stati ako izleti na cestu bez gledanja. U prometu se mora ponasati i voziti odgovorno i uvijek misliti "sto ako.." i predvidjeti moguce opasne situacije u prometu i poduzeti mjere da ih se izbjegne u startu. Ali ne to je za budale, oni prepametni se ponasaju kao da su sami na cesti, a voze kao kamikaze i samo gas do daske i onda se cudimo sto ljudi toliko ginu u prometu, pa kako nece...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije