Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je suvozač

HDZ-ov župan, koji se službenim autom pijan zabio u četiri časne sestre, ponovno imao prometnu nesreću

Župan Damir Dekanić
17.04.2022.
u 13:19

Kako doznajemo Dekanić je zadobio lakše tjelesne ozljede ali je pod stresom.

Župan Vukovarsko - srijemske županije Damir Dekanić bio je sudionik prometne nesreće koja se dogodila noćas na cesti između Cerne i Andrijaševaca. Kako doznajemo Dekanić je zadobio lakše tjelesne ozljede ali je pod stresom. Policija se o ovom događaju još nije oglasila ali je prometnu nesreću potvrdila glasnogovornica županije Sonja Marinković.

-Točno je da se dogodila prometna nesreća u kojoj je, ali kao suvozač, sudjelovao i župan Dekanić. Župan se osjeća dobro ali je pod stresom. Županija će se naknadno oglasiti u vezi ovoga događaja - rekla je Marinković.

Podsjetimo, 29. travnja 2019. u večernjim satima je imaš prometnu nesreću u Rokovcima kada je udario u stražnji dio automobila u kojemu su putovale četiri časne sestre. Vozačica tog automobila krenula je skretati na kolni prilaz preko pune linije, što Dekanić nije na vrijeme primijetio. Jedna od njih je ozlijeđena u nesreći. Dekanić je tada, pisalo se, vozio službeni automobil u vlasništvu Hrvatskih šuma te je bio u alkoholiziranom stanju.

Komentara 28

IV
Ivan2304
13:27 17.04.2022.

Hahaha. SUVOZAČ.

Avatar antikomunist7
antikomunist7
13:45 17.04.2022.

......zabio se kao suvozač. Ako je iz JDZ-a onda je kriv i suvozač. Da o vazaču niti ne govorimo.

JP
josip.pivar11
14:35 17.04.2022.

Ako je isti automobil, pa onda je očito sam auto kriv. Vozač je bez odgovornosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije