Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Teška nesreća: U sudaru dva automobila poginuo 64-godišnjak

sudar
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
17.03.2018.
u 17:00

U nesreći je poginuo 64-godišnji vozač fiata, a 37-godišnji vozač Citroena je lakše ozlijeđen i pružena mu je liječnička pomoć

Šezdeset četverogodišnji muškarac je poginuo u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu dogodila na cesti Dubrova - Vinež na Labinštini, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Nesreća se dogodila oko 7,30 sati kada je 64-godišnjak iz Raše vozeći "fiat punto" pulskih registracija iz nepoznatog razloga prešao na suprotni kolnički trak i izravno se sudario sa "citroenom berlingo" zagrebačkih registracija, kojeg je iz suprotnog smjera vozio 37-godišnjak iz okolice Labina.

U nesreći je poginuo 64-godišnji vozač fiata, a 37-godišnji vozač Citroena je lakše ozlijeđen i pružena mu je liječnička pomoć. Neslužbeno se doznaje da je 64-godišnjaku najvjerojatnije pozlilo tijekom vožnje zbog čega je prešao u suprotni trak prometnice. 

Više informacija bit će poznato nakon službenog policijskog izvješća.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
maximinimax
12:14 17.03.2018.

Sve jasno iz fotografije

DU
dubravko61
18:11 17.03.2018.

Nije mi baš uvijek jasno kad netko skrene u suprotni trak, manje više se navodi da mu je vjerovatno pozlilo pa je skrenuo. Znači li da kad nam pozli skrečemo u lijevo. Skoro nikada u desno. I uvijek bude frontalno. Što ga ne promaši za 5 cm, te izleti izvan ceste s lijeve strane. Takvih nesreća nisam čuo. Hmmm interesantno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije