Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko nije bio vezan

Teška nesreća: Mladić (22) se bori za život, dvojica vozača teško ozlijeđena

nesreća
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL, Ilustracija
20.09.2020.
u 11:56

Prometna se nesreća dogodila nešto prije ponoći na Biocima, kada se 35-godišnji vozač Forda pod utjecajem alkohola, bez važeće vozačke dozvole i nevezan išao prestrojiti a da nije propustio sva vozila, kazala je glasnogovornica šibenske policije

Tri su osobe teško ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer navečer na Biocima, doznaje se od glasnogovornice Policijske uprave šibensko-kninske Marice Kosor. Mladić star 22 godine zadobio je po život teške i opasne ozljede, a teško su ozlijeđena dvojica muškaraca u dobi od 23 i 35 godina, javlja ŠibenikIN.

Prometna se nesreća dogodila nešto prije ponoći na Biocima, kada se 35-godišnji vozač Forda pod utjecajem alkohola, bez važeće vozačke dozvole i nevezan išao prestrojiti a da nije propustio sva vozila, kazala je glasnogovornica šibenske policije.

– Došlo je do sudara s Renaultom šibenskih registracija kojeg je vozio 23-godišnjak, a na suvozačkom mjestu bio je 22-godišnjak. Obojica nisu bila vezana. Protiv 35-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
MacSlavko
13:10 20.09.2020.

“na Biocima”?? Jer je to općepoznata lokacija, svi znaju gdje je to., pa niti jednom od 3 puta koliko se u članku spominje, nije potrebno pojasniti gdje je to mjesto (npr. “Bioci kod...”)?? Sjedi, nedovoljan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije