Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod koprivnice

Četvero tinejdžera ozlijeđeno u slijetanju automobila s ceste, udarili su u stup i rotirali se

Brodarica: Vozač romobila prevezen u bolnicu nakon sudara s osobnim automobilom
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
20.09.2020.
u 15:25

Ozlijeđene su dvije putnice (17 i 18 godina) te dva putnika (17 i 19 godina), a svi su prevezeni u bolnicu

Četvero tinejdžera ozlijeđeno je u slijetanju automobila s ceste jutros oko 2,15 sati između Sv. P. Orehovec i Vinarca kod Koprivnice.

Ozlijeđene su dvije putnice (17 i 18 godina) te dva putnika (17 i 19 godina), a svi su prevezeni u bolnicu u Koprivnicu. Vozač (19) imao je 0,37 promila alkohola u krvi te mu je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu.

"Noćas oko 2.15 sati, u Svetom Petru Orehovcu 19–godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom BMW zagrebačke registarske oznake u smjeru Križevaca. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika, udario u smjerokazni stupić i betonski stup rasvjete te se nakon rotiranja zaustavio na poljoprivrednoj površini", priopćili su iz PU koprivničko-križevačke.

 

 

Komentara 3

MC
McDonaldTrump
17:35 20.09.2020.

To su djeca HDZ-ovih komunjara, maloljetni i vozikaju se BMW-ima. Caca im se dobro namastion u HDZ drzavi i cim stanu na noge kupit ce im Audi Q7 da zaborave nevolje i da se klinci pozabace.

OB
Oblivion
16:47 20.09.2020.

Opet BMW. Zar osoba koja sjedne u tu marku automobila samo prebaci mozak na :"Idiot mode activate" ili što

JO
josmalopanestalo
12:17 20.09.2020.

ka to treba značiti, da je cesta mokra i skliska ili..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije