Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Glini

Dječak (6) se bori za život: Pao je pod kotač traktora

Ilustracija
Ilustracija/Ivica Galovic/PIXSELL
14.09.2021.
u 13:22

Zbog daljnjeg liječenja prevezen je u Kliniku za dječje bolesti Zagreb

Šestogodišnji dječak zadobio je ozljede opasne po život te je na liječenju u Klinici za dječje bolesti nakon što je pao pod kotače traktora kojeg je vozila 64-godišnjakinja.

Nesreća se dogodila jučer, 13. rujna, oko 17.30 sati, na području Gline u mjestu Dabrina gdje je makadamskim putem, traktorom prije stjecanja prava na upravljanje, upravljala 64-godišnja žena i koja je prevozila na traktoru 6-godišnjeg dječaka

Za vrijeme vožnje dječak je pao s traktora pod zadnju gumu. Liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život, nakon čega je zbog daljnjeg liječenja prevezen u Kliniku za dječje bolesti Zagreb.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku. Po dovršetku izvida slijede odgovarajuća pismena nadležnom državnom odvjetništvu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:30 14.09.2021.

Vozit dijete od 6 godina na blatobranu od traktora, e komsije, komsije, nikad vama pameti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije