Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljede bile preteške

Smrt na romobilu: Policija izvijestila o teškoj prometnoj nesreći, osoba poginula na licu mjesta

Zagreb: Električni romobil je prijevozno sredstvo kojeg vole djeca i odrasli
Igor Soban/PIXSELL
26.05.2023.
u 08:12

Policija je izvijestila kako je izvršen očevid nesreće u kojoj je sudjelovala jedna osoba na električnom romobilu, a o svemu je izviješteno nadležno državno odvjetništvo

Jedna osoba poginula je sinoć u težoj nesreći na električnom romobilu koja se dogodila u Bolu na otoku Braču, izvijestila je policija. Do nesreće je došlo oko 20.30, a osoba je u preminula na mjestu od ozljeda koje je zadobila.

Policija je izvijestila kako je  obavljen očevid nesreće u kojoj je sudjelovala jedna osoba na električnom romobilu, a o svemu je izviješteno nadležno državno odvjetništvo. 

VEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Velika međunarodna policijska akcija: Otkriveno udruženje povezano s kriminalitetom droge

Komentara 1

FR
FranjoTT
09:41 26.05.2023.

Zaštitnu opremu nosiš radi svoje sigurnosti a ne radi zakona, prvo to treba shvatiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije