Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU integracije

Tamara Obradović Mazal savjetnica u uredu Ivice Dačića

Tamara Obradović Mazal
Patrik Macek/PIXSELL
16.07.2013.
u 16:49

Radi u uredu za europske integracije u kojem je angažirana kao ključni stručnjak za pravno usklađivanje i pravna pitanja. Projekt, u kojem sudjeluje ekspertni tim iz Francuske financira Europska unija.

Bivša zamjenica hrvatskog ministra gospodarstva Tamara Obradović Mazal odnedavno je angažirana kao savjetnica u uredu srpskog premijera Ivice Dačića, piše Poslovni dnevnik.

Radi u uredu za europske integracije u kojem je angažirana kao ključni stručnjak za pravno usklađivanje i pravna pitanja. Projekt, u kojem sudjeluje ekspertni tim iz Francuske, financira Europska unija.

Tamara Obradović Mazal je visoke funkcije počela obnašati još u vrijeme premijera Ivice Račana kada je bila pomoćnica ministra europskih integracija. U Ministarstvu gospodarstva je bila za vrijeme mandata Branka Vukelića i Damira Polančeca, pa je otišla u privatni sektor, a zatim postala najbliža suradnica Radimira Čačića.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

>>Tamara Obradović Mazal opozvana s dužnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije