Naslovnica Vijesti Crna kronika

Talačka kriza: Zatočio člana obitelji, prijetio ubojstvom i samoubojstvom

Muškarac je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a žrtvi obiteljskog nasilja pružena je liječnička pomoć
23. rujna 2017. u 23:38 4 komentara 4661 prikaza
policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Danas, oko 16.15 sati na području Klisa muškarac starosti 52 godine, na ulici je počinio obiteljsko nasilje nakon čega se s jednim članom najuže obitelji zatvorio u kuću te prijetio da će si oduzeti život, kao i članu obitelji koji se nalazio zatočen s njim, priopćili su iz MUP-a.

hitna pomoć TEŠKE OZLIJEDE Potraga za počiniteljima: Pronađen na ulici razbijene glave

Oko 17.25 sati 52-godišnjak je pustio člana obitelji iz kuće.

No, i nadalje je prijetio da će sebi oduzeti život.

Nakon višesatnog razgovora s policijskim pregovaračem iz Specijalne policije, muškarac se u 21.46 sati dragovoljno predao.

Doveden je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a žrtvi obiteljskog nasilja pružena je liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Mario Cvitanović napadnut u Zagrebu PREPAD U ZAGREBU Kako su dvojica napadača presrela trenera Cvitanovića Marko Rašić Tko je novi šef PU zagrebačke Dobrovoljno je dva puta išao u treći razred srednje škole kako bi postao policajac Njemačka policija i Dakić Policija objavila detalje Dakić je uhićen s tri plastične vrećice, u jednoj je imao pušku
ZDRAVI I U FORMI
Kako podići trčanje na višu razinu i pri tome se ne ozlijediti

A1 izdvaja za Vas