Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na Klisu

Talačka kriza: Zatočio člana obitelji, prijetio ubojstvom i samoubojstvom

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
23.09.2017.
u 23:38

Muškarac je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a žrtvi obiteljskog nasilja pružena je liječnička pomoć

Danas, oko 16.15 sati na području Klisa muškarac starosti 52 godine, na ulici je počinio obiteljsko nasilje nakon čega se s jednim članom najuže obitelji zatvorio u kuću te prijetio da će si oduzeti život, kao i članu obitelji koji se nalazio zatočen s njim, priopćili su iz MUP-a.

Oko 17.25 sati 52-godišnjak je pustio člana obitelji iz kuće.

No, i nadalje je prijetio da će sebi oduzeti život.

Nakon višesatnog razgovora s policijskim pregovaračem iz Specijalne policije, muškarac se u 21.46 sati dragovoljno predao.

Doveden je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a žrtvi obiteljskog nasilja pružena je liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Komentara 4

Avatar slobodan.gering
slobodan.gering
07:29 24.09.2017.

cuo je moju propovijed pa prolupao nakon toga

Avatar mama mia
mama mia
11:46 24.09.2017.

To je Hrvatska kultura esam ti reko i puf

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
06:47 24.09.2017.

Hrvatska posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije