Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u šibenskoj trgovini

Taksist koji je udario ženu jer se progurala na blagajni: 'Mislio sam da je muškarac'

Šamar
Foto: Ilustracija/ Thinkstock
29.06.2016.
u 15:44

Taksist je objasnio da je mislio da se radi o nekom 'mulcu' koji ga provocira, no kad mu je žena koju je udario rekla kako se zove, sjetio se da je poznaje

Taksist koji je u nedjelju udario ženu u redu na blagajni u Lidlu u Šibeniku ispričao je svoju stranu priče. Kako je rekao, mislio je da se radi o muškarcu.

– Na blagajni je bila žena koja je uredno ispred mene čekala red. U tom trenutku došla je druga žena, za koju sam bio uvjeren da je muškarac i stala iza nje, a ispred mene. Stavila je onu klatnicu kako bi odvojeno platila račun. U tom trenutku sam se iznervirao i rekao joj da ne može tako da bi se ona okrenula i rekla da će me opaliti novčanikom. Instinktivno sam reagirao i zalijepio joj trisku, misleći da je muškarac – rekao je taksist za Šibenik IN.

Objasnio je da je mislio da se radi o nekom "mulcu" koji ga provocira, no kad mu je žena koju je udario rekla kako se zove sjetio se da je poznaje.

– Izašle su van s kase, a ja sam odmah produžio za njima. Iskreno sam se i ispričao i pokajao. Bilo mi je jako teško, pitao sam je kako je, što radi… Stvarno mi je krivo – dodao je taksist.

Incident se dogodio u nedjelju, a radnici Lidla pozvali su policiju koja je protiv taksista podnijela prekršajnu prijavu. Ošamarena žena je odbila liječničku pomoć.

>> Neymar ošamario igrača Valencije koji je slavio pobjedu

>> Glasnogovornik Zlatne zore ošamario političarku na televiziji

Komentara 12

WI
wice
16:44 29.06.2016.

Čekaj malo,kakve veze ima šta je taksist ?Da je kojim slučajem bio naprimjer zidar ili bravar ,bili glasio naslov "bravar pljusnuo ženu"? E moji nounari šta sve nebi uradili za jedan klik.

FE
fefellerunt
16:40 29.06.2016.

To , je ta ravnopravnost spolova, beskorisno biće bez ikakvog morala i poštenja, žena u hrvatskoj , može prijetiti, ići preko reda , udarati muškarca i nikome ništa, ali kad im se uzvrati odmah se svi medji sjate , jerr onda ravnopravne žene odjednom postaju slabiji ugroženi spol . Sa ovim ne opravdavam udaranje bilo koga i kakve veze bil oda li se tu radilo o muškarcu, ženi ili bilo kome , a da je bilo pošteno reagirala bi trgovkinja , ali beskorisna stvorenja s eu takvim slučajevimauvijek međusobno štite , eto ova odmah zove i policiju , a da je udario mušklarca najvjerojatnije bi se smijala . Kako bi ženska stvorenja imala što više novca od svojih sponzora i države ukidaju se od onih koji su im to omogućili temeljna prava na dostojan život, jer njima je bila zakonska dužnost beskorisnim bićima hrvaticama da uživaju u životu

JU
juma
16:02 29.06.2016.

Oboje poslati na obvezujuci tecaj nenasilne komunikacije koji moraju platiti iz vlastitog dzepa i stvar je rjesena, a usput se i stimiulira poduzetnistvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije