Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako je Benedikt XVI. izabran za papu

Otkrivamo tajne konklava: Nitko se nije mogao služiti mobitelom, prozori su bili zatvoreni, položili su zakletvu na tajnost...

31.12.2022.
u 15:14

Između dva glasovanja kardinali su molili i tek bi se tu i tamo nekoliko kardinala sastalo kako bi razmotrili tijek izbora. Nije bilo nikakva lobiranja, svjedoči vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić.

Komentara 12

BR
Brandfackel2
16:38 31.12.2022.

Vatikan je jedina konstanta moderne civilizacije. Kršćanstvo je temelj zapadnoga svijeta i jedina garancija održivog razvitka. Bez poštivanja kršćanskih vrijednosti slijedi propast, pakao... Nažalost, i u vatikanske zidine uvuklo se dosta zla, ali pobijedili smo i gore protivnike....

UD
Udbaš
17:11 31.12.2022.

Ništaslave, da je to točno ti bi ga obožavao zbog štete koju su pedofilski skandali nanijeli Crkvi, tolika je tvoja mržnja. Prijeti ti proživjeti ostatak života u pustoši vlastitog srca. Potraži pomoć, nije prerano..

Avatar Bill Carson
Bill Carson
19:54 31.12.2022.

Ne se starci igraju, samo neka vrate ukradeno zlato svim državama svijeta. Što se naših tiče neka se ukinu Vatikanski ugovori. Nemam ništa protiv vjernika (bilo koje vjeroispovijesti), ali treba što dalje od tim rimskih mafijoza, uključujući i domaće im predstavnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?