Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tadić uvjerava
Povratak na članak

Tadić: Srbija je spremna na kompromis oko Kosova

Tadić je rekao da Srbija želi konačno rješenje za Kosovo, a ne zamrznutu situaciju i "spremna je sjesti za pregovarački stol ali ne doći do rješenja kojim bi Srbija sve izgubila, a Albanci sve dobili".

Komentari 84

BO
bosut1
22:53 24.04.2010.

Koje Marsi?

VL
SC
shq_ctrl
16:24 24.04.2010.

Turčine marsijanac... Možda bi tvoji šipci trebali zahtijevati ovo ili ono... Ali na kraju će svi bježati preko prokletija, kao što su već 5-6 puta u zadnjih 150 godina... Uostalom, toga si svjestan i ti, zato se i tješiš lajanjem na mjesec...

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
09:17 25.04.2010.

Ma servija uopce netreba da priznaju kosovo,Iliri treba da se dobro naoruzaju i udare srbe po gubici kad za to dode vrijeme.Kakve mudrolije ovaj Tadic prica,on je predstavnik porazenu zemlje u ratu i treba da bude jako ponizan jer cee dobiti servija puno vise \"batina\" (nego zadnji put).. Inace servija je poslje toliko godina krade i mudrovanja propala zemlja.(PROSIJAK)

VL
MA
MagicSerb
12:07 24.04.2010.

\"Srbija bi da se *ebe a da joj ne uđe\" meni se čini. \"Srbijanski predsjednik Boris Tadić izjavio je za Al Jazeeru da je Srbija spremna na kompromis kada je riječ o statusu Kosova, ali je jasno rekao da Srbija neće nikada priznati neovisnost Kosova\". Pa na šta onda konkretno misliš? Daj skini ih više s one stvari. Uzmi severni deo, tih 15% i laku noć Šiptari za uvek. Šta dramite više oko toga. 2 miliona muslimančina koji ko mravi gmile po tom Kosovu, bave se kriminalom, trgovinom narkoticima, oružjem i belim robljem. Pa zar Srbiji trebaju teroristički napadi poput onih u Rusiji? Mađarska je izgubila 70% svoje nekadašnje teritorije, a Hrvatska banana republika čitavih 100% gledajući mapu \"banovine\" im, pa ih evo žive u etnički homogenijim državama. Kad će se više opasuljiti? Daj Bože da ih Rusija prizna, to bi bio kraj ove nakaradne politike prema tom leglu albanske narkomafije. Sve što Srbiji treba od Kosova je zajednička teškopropusna granica, i ništa više.

VL
NE
neni
12:11 24.04.2010.

Sada je EU jako zadovljna jer Tadić nije za podijelu Bosne/bar za sada/ Vjerojatno je zbog toga \"ustupka\" tražio da može slobodno dalje cirkusirati sa Kosovom. Lijepo mu je pomogao naš Josipović da dobje na na važnosti u \"regionu\". Samo nek\' se nitko ne zavarava ovo kaj je radio Josipović ,grlio se sa Tadićem nema nikakve važnosti kod nas u HR. npr.\"zajednički udžbenici istorije\"hahah. Mene osobno kao i većinu Hrvata ne interesira Srbija i \"njihovo\"Kosovo. Al\' mi smo zemlju priznali i tko god bio na vlasti mora se držati Ustava.

VL
MI
mišek
12:24 24.04.2010.

neni Naravno da Tadić nije mislio na zajedničke udzbenike istorije u bukvalnom smislu, ne trućaj. A što se tiče vašeg priznavanja Kosova nao nezavisne države, što ne priznaste onda Kninsku krajinu na svojoj teritoriji??? A???

VL
MI
mišek
12:27 24.04.2010.

MagicSerb Pa upravo se i ide na to rešenje, da sever Kosmeta pripadne Srbiji, da manastiri budu exteritorija Srbije i onda će uslediti priznanje. Naravno da ne želimo Kosovo u okviru Srbije u celini. Pa to i vrapci na grani znaju.

VL
MA
MagicSerb
12:51 24.04.2010.

mišek, onda neka tako jasno i glasno kažu! A ne ovo - hoćemo piškimo, nećemo piškimo. Nema tu mesta za emocije. Razum je ono čime se treba voditi.

VL
Avatar cros
cros
13:01 24.04.2010.

Prekasno Tadiću, konačno riješenje je već učinjeno, Kosovo je SUVERENO!!! Kompromis..., a oko čega??? Možda oko ulaska u EU, priznanje suverenosti Kosova, pa ulazak!!! Jednostavno, zar ne!?

VL
OB
-obrisani-
13:05 24.04.2010.

mir,mir,mir,niko nije kriv,ava,ava,ava,sudija je krava..i sve ok,ponovo se igramo zajedno u pesku,sunce,cvece,prolece...

VL
ZA
Zagrebas
14:04 24.04.2010.

Mišek, pa nije priznata bas zato sto je bila na nasem teritoriju. Kosovo, s druge strane, nije bilo na vasem teritoriju vec je bilo osvojena pokrajina koja vam je ostavljena na otprilike upravljanje samo sto se nista drzali onoga sto ste trebali raditi dok na kraju niste pogazili i taj zakon i ukinuli obje a.p. . Da, to znaci da ni Vojvodina nije vas teritorij, ma koliko se vi pjenili o tome.

VL
Avatar maldex
maldex
14:09 24.04.2010.

E moj Tadicu, kompromis se postize dok je vrijeme... poslije izgubljenog rata nema kompromisa. Pogledaj Njemce, oni su jos dan danas okupirana zemlja, bez ugovora o primirju... nakon kapitulacije nema vise kompromisa. Dok je bilo vrijeme i dok su svi nudilu konfederaciju u Jugi, Srbija je vrsila mobilizaciju i slala vojsku na Sloveniju i Vukovar. Politicar treba biti vizionar a ne General poslije bitke. Zivjelo nezavisno Kosovo!

VL
BR
brathrvat
14:19 24.04.2010.

Kasno kraljević Marko na Kosovo stiže!?

VL
MR
M@rsij@nac
15:06 24.04.2010.

O kakvom to kompromisu ovaj obrijani cetnik trabunja???Kosovo bi trebalo zahtjevati ostatak albanske zemlje koju ovi Turkmeni nazivaju Srbijom.To je ILIRSKA ZEMLJA,drevna Dardanija........A sto se \"srba\" tice, neka se sele svojoj \"braci\" Rusima......velik je Sibir

VL
RE
rezonancija
15:19 24.04.2010.

sta je bre srbi....sta ste se uzjogunili...armiju na kosovo...armiju na kosovo...ko sto je i uvek bilo...ta nije da je cuvene srpske \"nepobedive heroje\" da spreci samo jedna nato baza...to bi bilo mnoooogo smesnoo

VL
MR
M@rsij@nac
15:35 24.04.2010.

Dardani su opstali kao narod stoljecima ,iz kojeg to razloga ne bi mogli opstati kao drzava?Najnovija istrazivanja ukazuju da se na podrucju sjeverne Albanije i Kosova nalaze velike zalihe nafte sto bi Albaniju i Kosovo moglo katapultirati u najbogatije drzave Europe. Ilirski(Albanski) genski haplotip Eu7 nastao je prije 27,000 godina. Jos prije 8.000 godina ilirska plemena Laboddi,Dasareti, Dardani,Taulenti,Heliodonci,Sesareti,Abri,Partini,Enhelejci nastanjuju Sandjak,sjevernu Albaniju,j Srbiju ,Kosovo i Metohiju. .Dardani ( ime dolazi od albanske rijeci dardha= kruska ( Krusevo, Krusevac).Dardania ( KosovA ) sa glavnim gradom Ulipiana ( Lipljan) prostire se od Naissusa ( Nish) do Skopja( Skupi) i dijela Trakije, zauzima cijelu danasnju juznu Srbiju i Kosova. Povjesni zapisi o njenim kraljevima postoje jos prije 3 stoljeca BC( stare ere).( u to vrijeme turkmenski srbi cuvaju koze po sibirskim stepama) Prezime Dardan je cesto, a podosta mjesta u Albaniji imaju taj naziv. Ponovo je rodjena ilirska drzava Dardanija. Zivjela!!! Zauvijek!!!Danasnji Kosovari i Albanci su direktni potomci tih prastarih ilirskih domorodaca. Nije cudo sto sad Kosovari zahtijevaju istocno Kosovo(Bujanovac, Presevo ,Medvedja ),i to je njihova zemlja.( hhhm kako se ta mjesta nazivaju ilirskim jezikom?).Trebali bi zahtjevati sve do Beligrada( nekad bugarski) = Nándorfehérvára( ne bas tako davno madjarski)

VL
MI
milanADT
15:59 24.04.2010.

Kad bi uopce i bilo moguce da preplave Srbiju siptari bi onda preplavili i BiH i Hrvatsku, ionako su vec glavni centar Europe za krijumcarenje droge, ljudi i oruzja. Pazite da ne dobijete ono kaj zelite turbo-Hrvatine, jer ce vamm neki Haljimi sa svojom narko-mafijom kreirati sudbine.

VL
OB
-obrisani-
16:41 24.04.2010.

Jao ode i treće oko zauvek.

VL
MR
M@rsij@nac
16:52 24.04.2010.

E moj postovani shit_control..... Srbija je imala Kosovo pod svojom okupacijom samo 200 godina ( do 1389) a onda su pristigli Turci ( prije bi to bio “vekovni” turski teritotij,ne?.Srbi su ponovo okupirali Kosovo 1912-1913 kad su pocinili uzasne zlocine nad albanskim stanovnistvom kao sto su uradili i 1945-1948 ( otpor je trajao cak do 1952).Nije vam dosta sto ste pokrali zemlju   od svojih susjeda, nije vam dosta sto ste pokrali zajednicku imovinu Jugoslavije,nije vam dosta sto ste klali i razarali pa sad jos od Albanaca kradete i njihovu povijest i epske pjesme.Milus Kopiliqi je bio Albanac ( opjevan je u mnogim albanskim pjesmama ) kao i Gjergj Balsha koji je predvodio bitku na Kosovu polju protiv Turaka.Preko 10.000 vojnika su bili Hrvati iz Bosne i Albanci.Dobro je poznato da je bitka izgubljena zbog izdaje SRBINA Vuka Brankovica( I njegovih 12.000 izdajnickih vojnika).....A koliko srbeki STVARNO vjeruju da je Kosovo njihovo ,dokazuje i ovo: 2001. godine, su Beograd i Skoplje sklopili sporazum, neprihvatljiv za Pristinu, jer je po njemu najmanje 2.500 hektara kosovskog teritorija prepusteno Makedoniji. Sporazum je sklopljen bez dogovora s Misijom UN-a na Kosovu (UNMIK-om) i s kosovskim institucijama. 15 Bugarskih nevladinih udruga potpisalo je dokumenat u kojem od vlade zahtijevaju da se ide na medjunarodni sud i trazi povratak bugarske zapadne pokrajine povrsine 1545 kvadratnih kilometara ukljucujuci Pirot, Bosilevgrad i Dimitrovgrad.( Mucki oteto , zajednickim kukavickim napadom Srbije,TURSKE, Crne Gore ,Grcke i Rumunjske na Bugarsku), Nemojmo zaboraviti da je Beograd neko vrijeme bio glavni grad Bugarske.Srbija nije PRAVNA NASLJEDNICA Turske,Jugoslavije niti kraljevine Slovenaca ,Hrvata i Srba i nema nikakvo pravo prisvojiti teritorije koje nikad nisu bili njeni.Gdje su hrvatske nevladine udruge, gdje je ta hrvatska vlada da pred medjunarodnim sudom zahtjeva povratak istocnog Srijema i Zemuna

VL
MR
M@rsij@nac
21:08 24.04.2010.

Videos for Nezavisni-Sandzak-video Nezavisni -Sandzak Himna Sandzaka

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.