Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trebaju pomoć

Tabitu čeka operacija, bez nje nikad više neće hodati i igrati se

Foto: Privatni album
1/3
08.02.2023.
u 13:25

Brigu o ozlijeđenoj kujicu preuzela je udruga Rina, pomoći im možete novčanim donacijama za veterinarske troškove

Dali su joj ime Tabita i obećali da će napraviti sve što je u njihovoj moći kako bi njezin život bio bolji. Obećali su joj da će potražiti pomoć veterinara kako bi opet hodala i trčala, igrala se i uživala u svemu u čemu uživaju psi. Malena Tabita ima tek pet mjeseci, a otkad je došla na ovaj svijet živjela je na lancu, zaboravljena od vlasnika u čijem dvorištu je bilo više pasa.

Tabita je stradala u napadu drugog psa, ozlijeđena joj je kralježnica zbog čega ne može stati na noge. No, operacija koja je čeka daje veliku nadu da će prohodati, sama obavljati nuždu, da je više neće boljeti. Brigu o malenoj preuzela je Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja Rina, dogovorili su već i operaciju, Tabitu za dva dana vode na Veterinarski fakultet. Nakon toga čeka je i fizikalna terapija. Troškovi će biti veliki, svaka im je pomoć dobrodošla jer već se brinu o nekoliko invalidnih pasa. Novčane donacije možete uplatiti na njihov račun – Udruga Rina, Kukoljina 48, HR1324840081104925854 (RBA) ili HR8123400091110886421 (PBZ), uz naznaku da je donacija za veterinarske troškove. O svemu što čeka Tabitu i kako joj pomoći možete pročitati i na Facebook stranici Udruge.

Ključne riječi

Komentara 1

SP
Stari panj
17:43 08.02.2023.

U Turskoj i Siriji su tisuće ljudi bez hrane i krova nad glavom, a vi skupljate pomoć za cucka?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije