Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOSTAVLJANJE ŽIVOTINJA

UZNEMIRUJUĆE Užasan prizor kod Varaždina: Psu probušili nogu i provukli lanac

Pronađen pas kraj Varaždina
Foto: Udruga spas Varaždin
1/6
07.02.2023.
u 22:10

Kraj Varaždina udruga za zaštitu životinja pronašla je psa kojemu je nepoznati vlasnik probušio nogu i kroz nju povukao karabiner lanca

Udruga za zaštitu životinja SPAS iz  Varaždina objavila je na Facebook profilu fotografije psa kojem je vlasnik izbušio rupu u nozi i kroz nju povukao karabiner lanca da bi ga tako vezao. Izašli su na teren na temelju dojave i pronašli psa kako luta poljem na području Hrašćice vukući za sobom lanac, prenose 24 sata. "Ponekad ostaneš bez riječi na ljudsko zlo. Da li itko normalan može ovo učiniti živom biću? Nema čip. Jučer smo izašli na dojavu i ostali šokirani. Hrašćica, lutao je po polju vukući lanac", objavili su u objavi na Facebooku iz Udruge.

Prema najnovijim objavama udruge psu je metalni predmet uspješno uklonjen iz noge te u dobrom zdravstvenom stanju, premda ističu kako je još uplašen zbog zlostavljanja kojeg je trpio od strane nepoznatog vlasnika. Građani u komentarima pozivaju na oštrije i dosljednije sankcije zlostavljačima, kao i uopće kontrolu odnošenja prema životinjama.

>> VIDEO: Požar u Novalji: Izgorio autoservis Tomislav

Komentara 11

Avatar strasnifiki
strasnifiki
22:39 07.02.2023.

nudim 145 eura (toliko mi je ostalo do plaće) za ime prezime , opis i približnu adresu ovog smrada

ME
medvedgrad
07:16 08.02.2023.

Jel stvarno ima netko tko smatra da ovakvim monstrumima ne treba suditi kao da su mučili ljude jer ako mogu učiniti ovo psu,, ti psihopati nemaju osjecaja za bilo koje živo biće.

Avatar todorplemeniti
todorplemeniti
06:53 08.02.2023.

Zlostavljača životinja ima svuda oko nas,dok se ne budu strože kažnjavali bit ča svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije